Najruzniji automobili

68Mustang428CJ:
Ja kad bi vec pravio listu Americkih ruznih automobila, na listi nebi bio nijedan automobil napravljen pre sredine 1970s.
Donekle se slazem sa ovom izjavom...al ih zato s kraja sedamdesetih i pocetkom osamdesetih ima koliko hoces ;) meni je ovaj Pacer kandidat za jedan od najruznijih automobila :?
amcpacerv7507.jpg

Pa uklapaju su u ovo:
Original postavio 68Mustang428CJ
Ja kad bi vec pravio listu Americkih ruznih automobila, na listi nebi bio nijedan automobil napravljen pre sredine 1970s.

Naći ću još, ne brini. Nije to strašno, to samo znači da su bili skloni eksperimentima. Japanci i Nemci su više išli na sigurno i zato su kod njih ružni retki, ali s druge strane dizajn im je uglavnom bled i neubedljiv. Ko se još seća nekog Japanca sedamdesetih?

Ti to ozbiljno? Japanci su imali prakticno sve (mozda ne bas sve, ali vecinu) ruzne automobile do kraja 1980ih/pocetka 1990ih. Do tog perioda Japanski automobili koji lepo izgledaju su bili bas retki.

Evo ti '73 Honda Civic:

Honda_Civic_1st_generation-1.jpg

ili '74 Toyota Corona:

800px-Toyota_Corona_70%27s.jpg

A ni 1980's nisu bile mnogo bolje:

800px-1st-Toyota-Camry-sedan-1.jpg

Pa i ti koje si stavio nisu bili ništa posebno,nit ružni nit' lepi, konfekcija. Onaj Ami recimo ne zayeba niko. Ružnoća je najčešće posledica želje dizajnera za originalnošću. U osnovi volim originalne ljude, a i automobile, a sad što neki liče na ...
Pazi, onaj Buick mi je grozan, ali bih baš voleo jednom da se provozam gradom njime. To bi bilo nezaboravno!

:lol: :lol: :lol: :lol:

Мени је амерички дизајн 80-их и 70-их :? :? :? :roll: , једноставно аути им изгледају ко секиром тесани! Један од ретких који ми се баш баш свиђа је овај:

97_cadillac_seville_sts-1.jpg

Кадилак СТС 1992

Додуше, он спада у 90-е, али ни оне нису ништа боље (нпр Бјуик Регал :roll: :-? )

Споља и није толико ружан (волео бих да га возам по Бг-у) али је унутра :roll:
Код 90% америчких кола дизајнери усеру ентеријер до даске, а убедљиво ми најгоре изгледају седишта у облику фотеља, па све са украсним дугмадима. :confused:

vule gs:
Споља и није толико ружан (волео бих да га возам по Бг-у) али је унутра :roll:
Код 90% америчких кола дизајнери усеру ентеријер до даске, а убедљиво ми најгоре изгледају седишта у облику фотеља, па све са украсним дугмадима. :confused:

Kad vozis automobil Buick ili Mercury (koje kupuju uglavnom stariji ljudi) i treba da se osecas kao u fotelji, zar ne? :lol:

68Mustang428CJ:
Kad vozis automobil Buick ili Mercury (koje kupuju uglavnom stariji ljudi) i treba da se osecas kao u fotelji, zar ne? :lol:

Тачно, и мени је важан комфор, али и изглед седишта! Нпр. Ајкула је неномрално удобна али има нормална седишта.

Back