Najruzniji automobili

kolicne točkove ovo ima ....

Pa pre bih išao pešice

Vece tockove ima motokultivator mog strica. :-D

Evo jos slika
tata%20nano%201.jpg

tata%20nano%2011.jpg

tata%20nano%20111.jpg

tata%20nano%201111.jpg

Sprdnja :lol: , nije to automobil, to je gejmobil.

623ccm 33konja. Multi - point ubrizgavanje...ja mislim da potrosnja na otvorenom ima da bude 3.5 - 4litra maksimum...

ima 4 brzine. * Transmission(s) 4 speed synchromesh with overdrive in 4th * ne znam sta to znaci. nasao sam to na vikipediji,pa ako neko zna engleski, nek cita o tom overdrive.

p.s. nijedan auto mi se nije ovoliko zgadio. Pogledajte tu jeftinu plastiku unutra. Pogledajte rucicu menjaca. Prostor za odlaganje stvari iza volana? jbno bolesno. Garantujem da bih ga drugom prevrnuo...ovo su 10" felge?

To nije auto, to je gradsko prevozno sredstvo, kvalitet mu je gori od Zastave.
S tim krsom bi se mogao prevrnuti ako malo agresivnije skrenes na raskrsnici. :-D
Da biram ocu li imati udes (daleko bilo) sa tim krsom ili skuterom, izabrao bi skuter. :-D
Da li bi se vozio u tome? :lol:

ps: Jesi li pokazao tati slike, ako nisi pokazi mu ga iz svih uglova, pa da vidimo sta ce reci. :lol:
Video ;) I svidelo mu se jer taman lepo moze da udje u garazu (pravio je za ficu) :lol:

overdrajv je brzina koju ne možeš da koristiš kao ostale - za ubrzavanje, već kad postigneš maksimum brzine sa trećom, ubaciš u overdrajv da bi smanjio obrtaje, a zadržao brzinu. U tom stepenu ne možeš da ubrzavaš. Znači, cilj je samo očuvanje motora, kroz smanjenje broja obrtaja pri maksimalnoj snazi i smanjenje potrošnje goriva. Ranije su prvi modeli Audija 100 CC imali 4 brzine plus overdrive. Na nekim kolima je na ručici zapisana kao E (economy). Ne znam da li sam lepo objasnio.

ajde što možeš bočno da se prevrneš, nego možeš i uzdužno, ako naglo ukočiš:lol:
hahahahahahahahahhahahaha :-D

623ccm 33konja. Multi - point ubrizgavanje...ja mislim da potrosnja na otvorenom ima da bude 3.5 - 4litra maksimum...

Procitao sam negde da je fabricka potrosnja 5 ili 5.5l.
Inace ja to ne bi vozio na otvorenom. :lol:

Smartom će klince po osnovnim školama da uče prvim koracima upravljanja motornim vozilom. A što se tiče one kante Nano il kako su ga već krstili...pa zamisli da ideš oko 80 (ako može toliko da juri :lol:) i naiđe ti u susret smederevski kamiondžija sa jedno 120km/h :lol::lol::shock: Baš bi voleo da vidim kako bi završilo mimoilaženje...

Back