Fizicar
Primećen član
- Poruka
- 578
micika_015:Pa jel te bolelo??? Mene je zbog toga mama uvek vodila kod lekara da vadim krpelj...Nikada sama nije pokushavala da ga izvadi.I bolje....
Ne secam se bola. Valjda jeste malo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
micika_015:Pa jel te bolelo??? Mene je zbog toga mama uvek vodila kod lekara da vadim krpelj...Nikada sama nije pokushavala da ga izvadi.I bolje....
Trajce:Пробао?? Једем сваки дан бре.![]()
![]()
![]()
bash samo to htela da kazem....micika probaj svidece ti seTrajce:Што? Баш је укусна..![]()
Trajce:Договорено. Ево само да атачује.. А на који мејл да шаљем?![]()
Lucky girl:secam se kad sam krenula u vrtic imala sam 3 godine,i vaspitacica mi je rekla cao tatjana,a ja samo joj valjda rekla jebi se
nensy4ever:ja se secam jedne godine ishli mi avionom na letovanje (imala sam 5 god.)
i sad majka mi je rekla da ako me pitajy y aviony da kazem da imam 3 godine ....a posle ovako da imam 5....da ne bi placala i za mene karty....
i sad kao prolazi onaj kontrolor i pita mene "jel devojchice koliko ti imash godina?"
a ja:"za aviJon 3,a ovako 5 god"
isto letovanje...sad mi y hotely dolazi konobar...treba da porychimo shta cemo da jedemo....
i sad pita mene"shta bi ti da jedesh?imamo pljeskavice,veshalice,bla bla jaja na oko..."
a ja :"chiko nemojte na oko...bolje na ruku!!!"![]()