Najprivlačniji, najseksepilniji filmski likovi

Meni Kluni nije nikakav frajer. Lepuškast je čovek, i tako to, ali ništa od prave muške (mačo) harizme.
Žan Gaben kao Pepe le Moko, i kao inspektor Megre. Ili Žan Gaben u bilo kojoj ulozi - kakav šmeker, čudo jedno. I mlad i star, nema veze.

http://2.***************/-gdZUgYh0Glk/TnZZBMrVasI/AAAAAAAAAvU/2tR2ZKqMmLM/s1600/gabin_maigret.png

pepelemoko.jpg

Kenet Brana jako liči na mladog Gabena.

Rahel Štajn iz filma Zwartboek

black-book.jpg

black-book12.jpg

Dzizs Krajst 'nduras... opet ti sa ovom holandskom verzijom Otpisanih :lol:... mora da postoji neka snazna indetifikacija sa glavnom protagonistkinjom. Mora da si kao i ona koketa u RL... i da na taj nacin klajb jour pozishn up tru d soshl ledr :per:...

salim se :lol:... suncevo uv zracenje mi je penetriralo u mozdanu koru, a u trbuhu osecas vrenje jecma i hmelja... pa zato pisem u dioniozijevskom zanosu & lupetam :cool:

Dzizs Krajst 'nduras... opet ti sa ovom holandskom verzijom Otpisanih :lol:... mora da postoji neka snazna indetifikacija sa glavnom protagonistkinjom. Mora da si kao i ona koketa u RL... i da na taj nacin klajb jour pozishn up tru d soshl ledr :per:...
salim se :lol:... suncevo uv zracenje mi je penetriralo u mozdanu koru, a u trbuhu osecas vrenje jecma i hmelja... pa zato pisem u dioniozijevskom zanosu & lupetam :cool:
:lol: Što ti je to toliko čudno, žena je super lik - samostalna je, brza, domišljata, zgodna (vidi noge), talentovana, puna iznenađenja, hrabra, duhovita - pa šta je seksi ako to nije?

ali naravno ne liči na kaću žutić :p

Poslednja izmena:
:lol: Što ti je to toliko čudno, žena je super lik - samostalna je, brza, domišljata, zgodna (vidi noge), talentovana, puna iznenađenja, hrabra, duhovita - pa šta je seksi ako to nije?

ali naravno ne liči na kaću žutić :p

Meni lichi na neku piljarnicu (valjda se tako kaze :lol:)... u svakom slucaju prodavacicu sa pijace :zcepanje:

Poslednja izmena:

Back