Najprivlačniji, najseksepilniji filmski likovi

Hatsumomo - Memoirs of a Geisha

tumblr_lz1tostDxe1qgqoh9o1_400.jpg
Azijatkinje su mi oduvek bile bljak.

Stephen Dorff kao Deacon Frost u filmu Blade.
Oh da. Hah. Covek je mogao daleko da dogura, da nije njegove preterano dramaticne/ozbiljne privatne persone. Odusevio me je ulogom Djakona. Ima taj neki, prozdiracki pogled, unistilacka, gotovo zenstvena primesa.

Naima iz filma Nirvana. Ceo film je cudan. Likovi takodje. Pijaca raznobojnih krpa, nekako uheftana u celinu. Mene je odusevio ovaj naucno fantasticni kupus. Posebno Naima.

tumblr_lu962fW5ms1r0koo8.jpg

Christian Slater kao destruktivni psiho-tinejdžer u filmu Heathers. I Slater u svim destruktivnim ulogama : )
2e0ed74c304e146c13fc504dfee8db80.jpg
U ovo je neki stari film....davno sam ga gledao, pre jedno 50-ak godina.... Kao on je prešao iz jedne škole u drugu, pa tu kao nešto ne može da se uklopi, ne druži se skoro nisakim, tako nešto, a? A ime jedno tri-četiri drugarice koje se sve zovu isto , čini mi se Headler.......

U iz tog perioda ima i onaj njegov movie "Gleamnig' the cube" koji je bio vrh za ondašnji period. Pamti li ga neko?

Taj drugi film ne pamtim, ali Heathers sam juče pogledala (ceo film je na youtube, ostavila sam link) i ispostavilo se da se filma uopšte ne sećam - meni ostao u pamćenju kao neka tinejdž komedija, skroz sam zaboravila o čemu se u stvari radi... On ima super glas, to mi se sviđa. Ni Vinona Rajder mi više ne ide na živce. Baš se ostarilo : )

Taj drugi film ne pamtim, ali Heathers sam juče pogledala (ceo film je na youtube, ostavila sam link) i ispostavilo se da se filma uopšte ne sećam - meni ostao u pamćenju kao neka tinejdž komedija, skroz sam zaboravila o čemu se u stvari radi... On ima super glas, to mi se sviđa. Ni Vinona Rajder mi više ne ide na živce. Baš se ostarilo : )

A-ha, sad videh taj link..... Da, to je taj film..... Sad bi me neviđeno smorio i ne bi imalo šanse da ga odgledam do kraja.

slejter je losija verzija dzeka nikolsona.
heathers ima neku poentu ,ali ne ovlim taj film. mada je definitivno nostalgican :)
vinonu sam vazda gotivila...recicu samo, Reality Bites :)

Hah, svaka čast što ti je ovo palo na pamet, sad sam ga gledala i da, jeste, ima neke sličnosti. Ali bilo ko bi bio lošija verzija Nikolsona, on je samo jedan. Hvala bogu.
Nikolson nikada, a pogotovo ne u mladosti, ne bi mogao da glumi u romantičnoj komediji, a Slejter opet uopšte nije ta (super teška) kategorija, on je samo tip sa promuklim glasom kome je nekada (davno!) super stajala vijetnamka.

slejter je losija verzija dzeka nikolsona.
heathers ima neku poentu ,ali ne ovlim taj film. mada je definitivno nostalgican :)
vinonu sam vazda gotivila...recicu samo, Reality Bites :)
Po mom mišljenju obadvojica su trash glumci (ako sam prestrog, onda average)
Sve u svemu ima milion boljih i ne zaslužuju neku posebnu pažnju (P. S. Svaka im čast što su se obogatili u filmskoj industriji i zbog toga im skidam kapu)

Hah, svaka čast što ti je ovo palo na pamet, sad sam ga gledala i da, jeste, ima neke sličnosti. Ali bilo ko bi bio lošija verzija Nikolsona, on je samo jedan. Hvala bogu.
Nikolson nikada, a pogotovo ne u mladosti, ne bi mogao da glumi u romantičnoj komediji, a Slejter opet uopšte nije ta (super teška) kategorija, on je samo tip sa promuklim glasom kome je nekada (davno!) super stajala vijetnamka.

Jeste, ali mi uopšte nije jasno kako je to postao. Mislim da mu je Ime ruže jedan od prvih filmova i tu nije bio tako loš (iako uloga nije mnogo zahtevna - samo se iščuđava i izgubljen je - ipak je trebalo da bude primećen uz Šon Konerija).

Back