Azijatkinje su mi oduvek bile bljak.Hatsumomo - Memoirs of a Geisha
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Azijatkinje su mi oduvek bile bljak.Hatsumomo - Memoirs of a Geisha
![]()

Sharon Stone u speciajalisti...
![]()
Мisliš u skladu sa basnom o lisici i kiselom grožđu?!inteligentno nema sta![]()
Uuuuu, meni ona ima extra guzu u filmu Diabolique - 1994
John Preston - Equilibrium
![]()
Poslednji mohikanac
![]()
Wolverine
![]()
Jack Bauer u 24h
![]()

Oh da. Hah. Covek je mogao daleko da dogura, da nije njegove preterano dramaticne/ozbiljne privatne persone. Odusevio me je ulogom Djakona. Ima taj neki, prozdiracki pogled, unistilacka, gotovo zenstvena primesa.Stephen Dorff kao Deacon Frost u filmu Blade.
U ovo je neki stari film....davno sam ga gledao, pre jedno 50-ak godina.... Kao on je prešao iz jedne škole u drugu, pa tu kao nešto ne može da se uklopi, ne druži se skoro nisakim, tako nešto, a? A ime jedno tri-četiri drugarice koje se sve zovu isto , čini mi se Headler.......![]()
Christian Slater kao destruktivni psiho-tinejdžer u filmu Heathers. I Slater u svim destruktivnim ulogama : )
![]()
Taj drugi film ne pamtim, ali Heathers sam juče pogledala (ceo film je na youtube, ostavila sam link) i ispostavilo se da se filma uopšte ne sećam - meni ostao u pamćenju kao neka tinejdž komedija, skroz sam zaboravila o čemu se u stvari radi... On ima super glas, to mi se sviđa. Ni Vinona Rajder mi više ne ide na živce. Baš se ostarilo : )
A-ha, sad videh taj link..... Da, to je taj film..... Sad bi me neviđeno smorio i ne bi imalo šanse da ga odgledam do kraja.

slejter je losija verzija dzeka nikolsona.
heathers ima neku poentu ,ali ne ovlim taj film. mada je definitivno nostalgican
vinonu sam vazda gotivila...recicu samo, Reality Bites![]()
Po mom mišljenju obadvojica su trash glumci (ako sam prestrog, onda average)slejter je losija verzija dzeka nikolsona.
heathers ima neku poentu ,ali ne ovlim taj film. mada je definitivno nostalgican
vinonu sam vazda gotivila...recicu samo, Reality Bites![]()
Hah, svaka čast što ti je ovo palo na pamet, sad sam ga gledala i da, jeste, ima neke sličnosti. Ali bilo ko bi bio lošija verzija Nikolsona, on je samo jedan. Hvala bogu.
Nikolson nikada, a pogotovo ne u mladosti, ne bi mogao da glumi u romantičnoj komediji, a Slejter opet uopšte nije ta (super teška) kategorija, on je samo tip sa promuklim glasom kome je nekada (davno!) super stajala vijetnamka.