dollarqueen
Iskusan
- Poruka
- 5.226
Pa,turi jos koju sliku,sta faliidi bre dq..
ja sam 'tela ovog Damona da turim..
a i JRM..
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa,turi jos koju sliku,sta faliidi bre dq..
ja sam 'tela ovog Damona da turim..
a i JRM..
![]()

Mi, tetofili, se rukovodimo nacelom da su zene kao vino - sto starije, to bolje![]()
). Mislim da i dalje imam 9 i po nedelja negde na vhs-u. Sta je ta traka prezivela... majn got... potpuno se izlizala na pojedinim deonicama... still, stop, shind, rewind <<... ju ol gat d pikchur 
Ma ne kazem ja da je ona tetka, nego da je licila na moju tetku po body frame-u, i po nekoj facijalnoj ekspresiji... zbog toga mi je seksualno odbojna. Da mi je tetka recimo licila na Kim Besindzer, mozda bi mi Kim bila repulsivna, a Dejna Skali vrh, pa bi umesto na Kim... na Skali imao vise od 3 000 masturbacija ( drzim svetski rekord po tom pitanju). Mislim da i dalje imam 9 i po nedelja negde na vhs-u. Sta je ta traka prezivela... majn got... potpuno se izlizala na pojedinim deonicama... still, stop, shind, rewind <<... ju ol gat d pikchur
![]()

Ma ne kazem ja da je ona tetka, nego da je licila na moju tetku po body frame-u, i po nekoj facijalnoj ekspresiji... zbog toga mi je seksualno odbojna. Da mi je tetka recimo licila na Kim Besindzer, mozda bi mi Kim bila repulsivna, a Dejna Skali vrh, pa bi umesto na Kim... na Skali imao vise od 3 000 masturbacija ( drzim svetski rekord po tom pitanju). Mislim da i dalje imam 9 i po nedelja negde na vhs-u. Sta je ta traka prezivela... majn got... potpuno se izlizala na pojedinim deonicama... still, stop, shind, rewind <<... ju ol gat d pikchur
![]()

Zanimljivo bi bilo da muškarci kažu kog muškarca bi izabrali - da je pitanje života ili smrti, je l' - a žene da izaberu ženu, tj. filmske likove istog pola.
Ili biste radije umrli?
Ja bih Suzan Sarandon : )
![]()
Sad shvatih da su mi sve plavuše. Brintea na brzinu je Nora Barnacle iz Nora![]()
Nemam pojma ko je ova, ali ova slika je iz From Hell... u to sam 100 % siguran.
Kako mislis pitanje zivota ili smrti?... mogu da ti dam filmskog lika za koga mislim da muskarac treba tako da izgleda... a ako podmuklo podmeces nekakav homoseksualni odnos... onda zaboravi...
Moguće je. To je Susan Lynch koja igra u oba filma u, očigledno, sličnim kostimima.
Radije bi umro? OK.
Pa da, s tim sto u From Hell ima kostim raspale kurave iz Vajtchepela... a ovde ima vise neku pilgrimsku odecu.
Bas cu da skinem ovaj lmfi.

Nisam gledala, From Hell stvarno ne znam. Ta slika je bila među manjima, zato sam je odabrala. U Nori igra Noru Barnakl, ženu Džejmsa Džojsa. Film nije ništa spektakularno ako te tema ne zanima, ali je gluma veoma dobra, njena naročito. Ja ga, ipak, obožavam
http://www.imdb.com/title/tt0158033/

i, јbg, Clooney u većini filmova...