Najprivlačniji, najseksepilniji filmski likovi

Rome - Atia of the Julii

atia-1.jpg

Mi, tetofili, se rukovodimo nacelom da su zene kao vino - sto starije, to bolje :lol:

Ma ne kazem ja da je ona tetka, nego da je licila na moju tetku po body frame-u, i po nekoj facijalnoj ekspresiji... zbog toga mi je seksualno odbojna. Da mi je tetka recimo licila na Kim Besindzer, mozda bi mi Kim bila repulsivna, a Dejna Skali vrh, pa bi umesto na Kim... na Skali imao vise od 3 000 masturbacija ( drzim svetski rekord po tom pitanju :lol: ). Mislim da i dalje imam 9 i po nedelja negde na vhs-u. Sta je ta traka prezivela... majn got... potpuno se izlizala na pojedinim deonicama... still, stop, shind, rewind <<... ju ol gat d pikchur :rumenko:

Ma ne kazem ja da je ona tetka, nego da je licila na moju tetku po body frame-u, i po nekoj facijalnoj ekspresiji... zbog toga mi je seksualno odbojna. Da mi je tetka recimo licila na Kim Besindzer, mozda bi mi Kim bila repulsivna, a Dejna Skali vrh, pa bi umesto na Kim... na Skali imao vise od 3 000 masturbacija ( drzim svetski rekord po tom pitanju :lol: ). Mislim da i dalje imam 9 i po nedelja negde na vhs-u. Sta je ta traka prezivela... majn got... potpuno se izlizala na pojedinim deonicama... still, stop, shind, rewind <<... ju ol gat d pikchur :rumenko:
z:shock:

:lol:

Zanimljivo bi bilo da muškarci kažu kog muškarca bi izabrali - da je pitanje života ili smrti, je l' - a žene da izaberu ženu, tj. filmske likove istog pola.
Ili biste radije umrli?

Ja bih Suzan Sarandon : )

11001342_gal.jpg

:lol:

Zanimljivo bi bilo da muškarci kažu kog muškarca bi izabrali - da je pitanje života ili smrti, je l' - a žene da izaberu ženu, tj. filmske likove istog pola.
Ili biste radije umrli?

Ja bih Suzan Sarandon : )

11001342_gal.jpg

Kako mislis pitanje zivota ili smrti?... mogu da ti dam filmskog lika za koga mislim da muskarac treba tako da izgleda... a ako podmuklo podmeces nekakav homoseksualni odnos... onda zaboravi...

Evo ga, ovaj lik... zbog tog filmskog lika i dalje gruvam dzak kickbox stajl 12 dina u kontinuitetu...

261075_large.jpg

5618232_std.jpg

http://3.***************/_482d3O5mA4k/TRm23m5RrHI/AAAAAAAAAW0/RV2GvINbTZo/s1600/N467475-31227.jpg

kickboxer 2 tebra

Poslednja izmena:
Uuu, ima tu puno žena :D

Najpre, Bibi Anderson, kao Alma u Personi
tumblr_l7olkkXIDf1qbu5two1_400.jpg

Seksipilna mi je (na Fasbinderov način, u osnovnom značenju) ona Alijeva devojka, vlasnica kafića iz Angst essen Seele auf

http://2.***************/_bjQDsYW7H8c/TQAzUiE14yI/AAAAAAAAABg/ixNdedHHtGA/s1600/BarbaraValentin.jpg

Sličnu tu vrstu seksipila ima i Anita Ekberg kao SIlvija u La dolce vita

anita-ekberg-la-dolce-vita-e1330774809732.jpg

A ona (Marija pa neko dugačko neizgovorljivo prezime) je seksipilna perfidno, do krajnjih granica (kao Mirja u Lights in the Dusk)
006LID_Maria_Jarvenhelmi_030.jpg

Da dodam i muškarca: Džad kao lord Buzi u Wilde

tumblr_lk9twhuz6o1qgk16wo1_500.png

Sad shvatih da su mi sve plavuše. Brintea na brzinu je Nora Barnacle iz Nora
28488-25566.gif

Radije bi umro? OK.

Pa izmedju toga da trpam neciji schlong* u bulju ili usta & smrti... biram smrt. yap, yap... "my only friend the end."

*Schlong

1.A penis which is a fairly good length. As opposed to a schlort, or a schledium.

Stop fiddling with your schlong Jimmy, put it back in ur pants.

2.Penis.
Probably derived from the German "schlange" for snake, which, pronounced in German, must have sounded like "schlong" to native English speakers.

Wow, that horse has got a pretty huge schlong. I don't know if those fifth graders on their field trip to the zoo should be seeing this.

3.A penis.

From the German "schlange" for "snake."

He pees ands ejaculates from his schlong.

Pa da, s tim sto u From Hell ima kostim raspale kurave iz Vajtchepela... a ovde ima vise neku pilgrimsku odecu.

Bas cu da skinem ovaj lmfi.

Nisam gledala, From Hell stvarno ne znam. Ta slika je bila među manjima, zato sam je odabrala. U Nori igra Noru Barnakl, ženu Džejmsa Džojsa. Film nije ništa spektakularno ako te tema ne zanima, ali je gluma veoma dobra, njena naročito. Ja ga, ipak, obožavam :)

http://www.imdb.com/title/tt0158033/

Back