Najomrznutija odeca

Kod mene ne postoje minići i one kratke majčice koje pokazuju stomak, smatram ih degutantnim :aha:
Više volim odeću koja na suptilan način izražava seksipilnost žene... ne mora se imati malo odeće na sebi da bi bio sexy... u mojoj glavi je uvek ustvari više bolje nego manje, mami na više maštanja :rumenka:

Joj jeste...za baletanku noga mora da bude duza, tanja ali sve to manje vise koliko je potreban uzan glezanj i uzano, manje stopalo.
Slicno kao i cizme...nekome pristaju a nekome ne. Imam srecu sa baletankama ali sa cizmama bas i nemam...lepse izgledam u otvorenoj obuci i tanjoj odeci:)

Ne bih se složila :think:
Ja nosim broj 40 do 41 i najbolje mi stoje baletankolike cipele sa pačijim kljunom ali blagom ili srednjom štiklom na istim :lol: e sad da li su to još uvek baletanke, pojma nemam :rumenka:

To ti da odbranis nevjestu. Inace je sastavila sve najomrazenije komade sa ove teme. hahah

jao jeste,ljubim je ja,ima i te strasne cizme i sljokicasti dzemper i helanke kao koza :heart2:
al ona ima samo sedamnaest godina,nikada ne stavlja cak ni sjaj na usne i ne nosi stikle ,pa nek se oblaci kako voli kad je tako vesela i slatka :zag:

- - - - - - - - - -

Ako neka snasha dobro izgleda u baletankama moze se reci da je ribetina, da je izuzetna pojava sta god da obuje, pa cak i bosa. :deda:

pa dacice,daj bar neku nadu nama kojima baletanke stoje kao futrole za mobilni :cry:

Ne bih se složila :think:
Ja nosim broj 40 do 41 i najbolje mi stoje baletankolike cipele sa pačijim kljunom ali blagom ili srednjom štiklom na istim :lol: e sad da li su to još uvek baletanke, pojma nemam :rumenka:

Uh, nemam pojma, verovatno si u pravu ali sam mislila da su baletanke oble, bucmaste i ravne...evo stavicu pod spojler kakve nosim, ono flis papir na zemlji, futrola za mobilni:lol:...kakav dobar komentar:lol:

30j73w8.jpg
[/IMG]
9toodg.jpg
[/IMG]
59wytj.jpg
[/IMG]

... pa dacice,daj bar neku nadu nama kojima baletanke stoje kao futrole za mobilni :cry:
Nemam nista protiv ravne zenske obuce, vidi samo koliko zena nosi patike, recimo "starke" nose i klinke i tete, vec dve, tri godine su in, i to je sasvim OK, i baletanke su OK, kao sto vec rekoh lako se izuvaju :rumenka:, moja opaska potice od toga sto smatram da baletanke isticu lepotu zenskih stopala, a zena koja ima lepa stopala je u konkurenciji da ponese laskavu titulu ribetine.
Uostalom ja i nisam neki baletan, poznato je da se palim na zenske cizme, to je moja sfera interesovanja. :rumenka: Da parafrazim onu navijacku provalu - cizme su zivot, ostalo su sitnice. :zaljubljena:

:lol:

Nemam nista protiv ravne zenske obuce, vidi samo koliko zena nosi patike, recimo "starke" nose i klinke i tete, vec dve, tri godine su in, i to je sasvim OK, i baletanke su OK, kao sto vec rekoh lako se izuvaju :rumenka:, moja opaska potice od toga sto smatram da baletanke isticu lepotu zenskih stopala, a zena koja ima lepa stopala je u konkurenciji da ponese laskavu titulu ribetine.
Uostalom ja i nisam neki baletan, poznato je da se palim na zenske cizme, to je moja sfera interesovanja. :rumenka: Da parafrazim onu navijacku provalu - cizme su zivot, ostalo su sitnice. :zaljubljena:

:lol:

jaaao meni pre mesec dana bila jedna..ajde da ne detaljisem..i kad je izula cizme - nije mi bilo dobro :sad2: :bljak:

Back