Mensch-Maschine
Iskusan
- Poruka
- 6.591
Baletanke. To nije obuća. To je kao da navučete na stopala dve futrole za mobilni.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Baletanke. To nije obuća. To je kao da navučete na stopala dve futrole za mobilni.
slazem se..ocajne su

Rešio tako ja da počnem sa raspar čarapama, krenuo da sređujem i tražim i rešio da pobacam jedno 20 čarapa koje nemaju svog para. Nek se nose.Trebam napraviti čistku u ormanu. Definitivno.

Mi smo nosili na fizičkom baletanke, valjda da ne grebemo komunističke parkete lol
))))))))
Ni njih ne volim. Zene izgledaju kao pacici![]()

Pa bolje i da bude bosa, nego da nosi baletanke.Ako neka snasha dobro izgleda u baletankama moze se reci da je ribetina, da je izuzetna pojava sta god da obuje, pa cak i bosa.![]()
Joj jeste...za baletanku noga mora da bude duza, tanja ali sve to manje vise koliko je potreban uzan glezanj i uzano, manje stopalo.
Slicno kao i cizme...nekome pristaju a nekome ne. Imam srecu sa baletankama ali sa cizmama bas i nemam...lepse izgledam u otvorenoj obuci i tanjoj odeci![]()

e sad da li su to još uvek baletanke, pojma nemam 
Ne bih se složila
Ja nosim broj 40 do 41 i najbolje mi stoje baletankolike cipele sa pačijim kljunom ali blagom ili srednjom štiklom na istime sad da li su to još uvek baletanke, pojma nemam
![]()

jesu gadne...kupovina cipela je postala jos tezi posao od kako su se one postale glavna ravna zenska obuca u ponudiBaletanke. To nije obuća. To je kao da navučete na stopala dve futrole za mobilni.

nisu bre
gde balerinke sa stiklom![]()

i meni isto,tako su cakane,kao sapice
To ti da odbranis nevjestu. Inace je sastavila sve najomrazenije komade sa ove teme. hahah

Ako neka snasha dobro izgleda u baletankama moze se reci da je ribetina, da je izuzetna pojava sta god da obuje, pa cak i bosa.![]()

Ne bih se složila
Ja nosim broj 40 do 41 i najbolje mi stoje baletankolike cipele sa pačijim kljunom ali blagom ili srednjom štiklom na istime sad da li su to još uvek baletanke, pojma nemam
![]()
...kakav dobar komentar

Nemam nista protiv ravne zenske obuce, vidi samo koliko zena nosi patike, recimo "starke" nose i klinke i tete, vec dve, tri godine su in, i to je sasvim OK, i baletanke su OK, kao sto vec rekoh lako se izuvaju... pa dacice,daj bar neku nadu nama kojima baletanke stoje kao futrole za mobilni![]()
, moja opaska potice od toga sto smatram da baletanke isticu lepotu zenskih stopala, a zena koja ima lepa stopala je u konkurenciji da ponese laskavu titulu ribetine.
Da parafrazim onu navijacku provalu - cizme su zivot, ostalo su sitnice.

Nemam nista protiv ravne zenske obuce, vidi samo koliko zena nosi patike, recimo "starke" nose i klinke i tete, vec dve, tri godine su in, i to je sasvim OK, i baletanke su OK, kao sto vec rekoh lako se izuvaju, moja opaska potice od toga sto smatram da baletanke isticu lepotu zenskih stopala, a zena koja ima lepa stopala je u konkurenciji da ponese laskavu titulu ribetine.
Uostalom ja i nisam neki baletan, poznato je da se palim na zenske cizme, to je moja sfera interesovanja.Da parafrazim onu navijacku provalu - cizme su zivot, ostalo su sitnice.
![]()
![]()

jaaao meni pre mesec dana bila jedna..ajde da ne detaljisem..i kad je izula cizme - nije mi bilo dobro![]()
![]()

Ja smatram da je upravo obrnuto, zato ih i ne volim.moja opaska potice od toga sto smatram da baletanke isticu lepotu zenskih stopala
Ja smatram da je upravo obrnuto, zato ih i ne volim.