Najomrznutija odeca

U potrazi za lepim primerom pronašao sam ovo:

6jdlit.jpg

Gde ovo spada? Je li to obuća uopšte? Valjda nije... A šta je? Nakit? Ali zovu ih ''barefoot sandals''... Toliko pitanja, nigde odgovora...

Šta znam...Jednom prilikom sam imala sličnu trakicu sa crnim cvetom, nije to ikebana neka na glavi baš,ok je.......ako nije sastavni deo svakodnevne garderobe :lol:
Inače pored sijaset stvari koje sam na temi pisala,grozni oni šnale-šeširići, a i japanke na štiklu :roll:

ja sam pre neki dan pricala sa poznanicom koja je na nogama imala sandal cizme ili ne znam kako bih to nazvala.lepo cizma,a ima otvore za prste.pa jos crveni lak i providne najlonke,a prstici ispali napolje.bilo je kao u reklami nemoj misliti na torticu,nemoj misliti na torticu,svaki cas sam bacala pogled na njene noge:lol:

Ne volim
cipele na štiklu veću od 6-8cm, i tih 8 je previše al ajde
cipele na štiklu s platformom, to mi je tek teško s.,
pantalone toliko plitke da se vide ne ćega, nego dlačice kod curice il ne-daj-bože tipa
trenerke plišane/šuškave il još gore one vrećaste, unisex, pa to bre nikom ne stoji, ni muškom ni ženskom,
ugg čizme, čizme iznad kolena, čizmetine sa štikletinama, nije da me plaše, al mesto ti je bre u spavaćoj sobi ako voliš a ne na ulici
kožne pantalone/jakne, bunde i bilo šta od krzna, cipele i čizme volim, licimur sam pa šta :rumenko:

Volim baletanke, japanke, patike, sandale, papuče, cipele ravne, cipele plitke, cipele duboke sa štiklom il bez štikle, obuća, obuća, obuća <3

- - - - - - - - - -

Mada, neko je već rekao, freya čini mi se, kako pojedini delovi garderobe sami i ne moraju biti nužno promašaj, koliko cela kombinacija, pa bih se ja samo saglasila sa njom.

Ne volim
cipele na štiklu veću od 6-8cm, i tih 8 je previše al ajde
cipele na štiklu s platformom, to mi je tek teško s.,
pantalone toliko plitke da se vide ne ćega, nego dlačice kod curice il ne-daj-bože tipa
trenerke plišane/šuškave il još gore one vrećaste, unisex, pa to bre nikom ne stoji, ni muškom ni ženskom,
ugg čizme, čizme iznad kolena, čizmetine sa štikletinama, nije da me plaše, al mesto ti je bre u spavaćoj sobi ako voliš a ne na ulici
kožne pantalone/jakne, bunde i bilo šta od krzna, cipele i čizme volim, licimur sam pa šta :rumenko:

Volim baletanke, japanke, patike, sandale, papuče, cipele ravne, cipele plitke, cipele duboke sa štiklom il bez štikle, obuća, obuća, obuća <3

- - - - - - - - - -

Mada, neko je već rekao, freya čini mi se, kako pojedini delovi garderobe sami i ne moraju biti nužno promašaj, koliko cela kombinacija, pa bih se ja samo saglasila sa njom.

Znaci. :ok: Mesto im je u spavacoj sobi. :zaljubljena:
:D

Ovo nikada nisam razumela (???) Pogledajte prilog 326445
I grozim se ovih frizura Pogledajte prilog 326450
Ne volim siroke, pufnaste haljine kada telo izgubi formu pa zena izgleda kao torta :neutral:

...mmm...ovu prvu cvecku sam nosila i to tako sa strane ali u pundji..volim te letnje cvecke u kosi...nekako mi deluju rusticno i nezno...
...da budem iskrena, sto vise starinski izgleda snala (cesljic, svilena traka, rajf, cvece) to mi je srcu draza...stalno pleplicem tracice kroz kiku, busim pundju onim filigranskim snalama...sada sam jos i umerena, kada sam bila mladja ukrasi za kosu su mi stajali u kutiji za sesire:lol:
...cak mi se i ovakvi rajfovi svidjaju...

anne17.jpg
0692f582d6f966fd_Kyra-thumb.xxxlarge_0.jpg

ne volim baletanke...jos ako imaju masnicu napred, katastrofa..lepo mi stoje, ali mi uopste ne idu uz karakter...osecam se njanjavo i totalno bla bla bla u njima...pre bih obula babine opanke ili vojnicke cizme..:lol:
takodje mi smetaju pidzame sa masnicama, cveticima..hocu pidzamu na strafte, kocke!! a tesko se nalaze, jer uvek nabbiju neku masnu negde i posle moram kuci da skidam...a sto ne volim da kupim nesto i jos da prepravljam...
minic ne volem..nosila sam streč narandzasti jednom u osnovnoj za helovin...znaci, alergicna sam na masnice i cvetice...

roba u ormanu je sarenolika

inace sam flegma i totalno fleksi..nijedan odevni predmet mi sam po sebi ne deluje ruzno, niti mi smeta na drugima...

ne volim baletanke...jos ako imaju masnicu napred, katastrofa..lepo mi stoje, ali mi uopste ne idu uz karakter...osecam se njanjavo i totalno bla bla bla u njima...pre bih obula babine opanke ili vojnicke cizme..:lol:
takodje mi smetaju pidzame sa masnicama, cveticima..
hocu pidzamu na strafte, kocke!! a tesko se nalaze, jer uvek nabbiju neku masnu negde i posle moram kuci da skidam...a sto ne volim da kupim nesto i jos da prepravljam...
minic ne volem..nosila sam streč narandzasti jednom u osnovnoj za helovin...znaci, alergicna sam na masnice i cvetice...

roba u ormanu je sarenolika

inace sam flegma i totalno fleksi..nijedan odevni predmet mi sam po sebi ne deluje ruzno, niti mi smeta na drugima...
Isto.
A tek srca kada preplave dezen... :roll:
Videla sam jedne prelepe prolecne cipele, visoka stabilna stikla, boja koze, rupicaste,... i kada sam im se priblizila- sok! Rupice su bile u obliku srca :aaa: Nista od njih... :(

Back