Najomrznutija odeca

Ето, те чизме (а њих сам заборавила у претходном посту, јер вероватно нисам ни размишљала о њима), никада не бих обула.

Ја још нисам видела да то некоме лепо стоји :think:

И иначе те варијанте (јер креатори више не зна шта ће од себе, све већ измишљено) - летње чизме и зимске сандале мени нису јасне.

Ето, те чизме (а њих сам заборавила у претходном посту, јер вероватно нисам ни размишљала о њима), никада не бих обула.

Ја још нисам видела да то некоме лепо стоји :think:

И иначе те варијанте (јер креатори више не зна шта ће од себе, све већ измишљено) - летње чизме и зимске сандале мени нису јасне.
sta fali zimskim sandalama :rumenko:
makar bila i zima, kad se vracam od pedikira sa sveze nalakiranim noktima, ja obujem japanke
i onda me gledaju kao ludaka, a gde da kvarim lak :lol:

E, to. I takve cupave torbe su uzas! :sad2:
Kod mene je to povezano. Odevni predmet, potpuno isti, na dve razlicite osobe mi izgleda drugacije. Nemam omrazenu stvar vec omrazenu kombinaciju.

Evo, recimo ugsice...saglasna sam da znaju da budu teska truba ali u ovoj kombinaciji mi Blejk izgleda ok...studentski opusteno - lagano...

Blake-Lively-on-Gossip-Girl-set-210912.jpg

Isto kao one preko kolena...u nacelu bljak ali kod nje, sasvim pristojno - lepo...zenska jednostavno ima noge za njih...

wc12gossipgilrblaklelivelybluelongcoat-1.jpg

Ja bas volim cizme preko kolena :) Ali ne mogu da ih nosim posto sam niska. Kao ni duge kapute/ mantile, izgledam jos vise patuljasto :lol:

sta fali zimskim sandalama :rumenko:
makar bila i zima, kad se vracam od pedikira sa sveze nalakiranim noktima, ja obujem japanke
i onda me gledaju kao ludaka, a gde da kvarim lak :lol:

:zcepanje:

Е, да, и никада не бих обула оне женске кућне папучице са синтетичким мацама :evil:

Sve mi je prihvatljivo, osim:
- pantalona sa širokim i spuštenim delom za guzu (kao neke dimlije) - kvare liniju ženi i debeloj i mršavoj, a noge izgledaju kao kod patkice.
- veoma špicaste-kljunaste cipele (one što su se dugo nosile) - ne znam jel gore kad su veoma visoke pete ili ne - stopala deluju kao broj 1000.
- ukompletirane trenerke i štiklice i tona nakita (nisam videla još nikoga da to zna ukombinovati, obično uklope običnu sjajnu trenerku, špicoke i bižuteriju što šljašti)
- ne volim ni majice gde viri pola stomaka, ali da moram preživela bih je u garderobi.
- ne volim ni loše montirane umetke za kosu sa neuklopljenom bojom i ofucane (i to je valjda nekakva odeća, mora se namontirati), ali umetci koji su dobro odrađeni su ok.
- ogromne torbe (u koje sve stane) - praktične su, ali mi odvale rame (za situacije gde moram imati nešto tako ogromno, imam gomilu lepih kožnih i nekožnih ranaca)

Bas me interesuju vasi odgovori na pitanje koje sledi.
Koji odevni predmet ne postoji u vasem ormanu i zasto?
Eto ja na primer MRZIM da nosim sve vrste prsluka zato sto mi ih je mama stalno oblacila kad sam bila mala. Prsluk se jednostavno ne nalazi u mom ormanu i nikad nece. 8)

Tricetvrt pantalone. Zato sto nisam vehabija i ne nameravam to da postanem. Kao deo zenske odece su OK.

Back