siju i miju
Poznat
- Poruka
- 8.157
e ovo sam zaboravila da dodam . te ugg čizme sa dve iste noge,da l leve ili desne,ali su isteDa dopunim svoj spisak:
heklane čizme,
fejk ugg čizme,
....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e ovo sam zaboravila da dodam . te ugg čizme sa dve iste noge,da l leve ili desne,ali su isteDa dopunim svoj spisak:
heklane čizme,
fejk ugg čizme,
....
meni se svidjaju sve te chizme samo deluju jako neprakticno![]()

sta fali zimskim sandalamaЕто, те чизме (а њих сам заборавила у претходном посту, јер вероватно нисам ни размишљала о њима), никада не бих обула.
Ја још нисам видела да то некоме лепо стоји
И иначе те варијанте (јер креатори више не зна шта ће од себе, све већ измишљено) - летње чизме и зимске сандале мени нису јасне.

E, to. I takve cupave torbe su uzas!

Kod mene je to povezano. Odevni predmet, potpuno isti, na dve razlicite osobe mi izgleda drugacije. Nemam omrazenu stvar vec omrazenu kombinaciju.
Evo, recimo ugsice...saglasna sam da znaju da budu teska truba ali u ovoj kombinaciji mi Blejk izgleda ok...studentski opusteno - lagano...
![]()
Isto kao one preko kolena...u nacelu bljak ali kod nje, sasvim pristojno - lepo...zenska jednostavno ima noge za njih...
![]()
Ali ne mogu da ih nosim posto sam niska. Kao ni duge kapute/ mantile, izgledam jos vise patuljasto 

sta fali zimskim sandalama
makar bila i zima, kad se vracam od pedikira sa sveze nalakiranim noktima, ja obujem japanke
i onda me gledaju kao ludaka, a gde da kvarim lak![]()

meni se svidjaju sve te chizme samo deluju jako neprakticno![]()
Juce sam bio malo u shopingu po gradu, donese mi zena majicu kratki rukav da probam ja pogledam etiketu kad cijena 11000.

je l od dijamanata?

pa imaš i zimske rolke sa rukavima koje su kao majiceИ иначе те варијанте (јер креатори више не зна шта ће од себе, све већ измишљено) - летње чизме и зимске сандале мени нису јасне.
pa imaš i zimske rolke sa rukavima koje su kao majice![]()
Pola ruke nek se zaledi ,a pola neka bude toplo![]()
11000 za majicu?je l od dijamanata?
pa imaš i zimske rolke sa rukavima koje su kao majice![]()
Pola ruke nek se zaledi ,a pola neka bude toplo![]()

Obicna crna majica sa kragnom. Ali nasao sam lacoste za 4000.
I to je mnogo, ali ako je kvalitetnija ta od 11000 Lacoste da otpišeš odma.
Mrzim čipkasto bilo šta.
Trebam napraviti čistku u ormanu. Definitivno.
Jedino obuce ne mogu da se odreknem- sve mi treba 
Bas me interesuju vasi odgovori na pitanje koje sledi.
Koji odevni predmet ne postoji u vasem ormanu i zasto?
Eto ja na primer MRZIM da nosim sve vrste prsluka zato sto mi ih je mama stalno oblacila kad sam bila mala. Prsluk se jednostavno ne nalazi u mom ormanu i nikad nece. 8)
Da im spojis vrh cipela i celo- dobijes hipotenuzu