Stojkov Menidjer
Stara legenda
- Poruka
- 85.399
E vidiš, ne može da se gase firme i banke a da paraziti komunizma ostanu namireni.Biće ćelija za sve
Ekonomija je surova, jbg.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E vidiš, ne može da se gase firme i banke a da paraziti komunizma ostanu namireni.Biće ćelija za sve
Ćelije će biti humaneE vidiš, ne može da se gase firme i banke a da paraziti komunizma ostanu namireni.
Ekonomija je surova, jbg.
U Kosijeriću je Vučić pao za 23% od 2023 god do 2025 godKosjerić, jedno od SNS centara,
2023.
Vlast: 75%
2025.
Vlast: 52%
Nema šanse da na republičkom nivou nakon svega i dalje imaju istih 46% kao 2023.
U Kosijeriću je Vučić pao za 23% od 2023 god do 2025 god
To znači da uz taj pad na Republičkim izborima Vučić će dobiti 20% glasova, a ni toliko neće dobiti, jer neće imati para da plati po 2000 evra po glasu kao u Kosijeriću što je plaćao.
Ovo su Vučićevi Trojanski konji za istraživanja i za brojanje protesta.
Gde su Vučićevi glasači kad na mitinge mu niko ne dolazi ?
Pogledajte prilog 1763806 Pogledajte prilog 1763809 Pogledajte prilog 1763811
Pogledajte prilog 1763807 Pogledajte prilog 1763809
Pogledajte prilog 1763808 Pogledajte prilog 1763809
Pogledajte prilog 1763810 Pogledajte prilog 1763809 Pogledajte prilog 1763811
Sad ce ti pajaci istog sistema, rezim i opozicija u isti paviljon...To ti je zabavni sadržaj za opuštanje
Pre godinu dana u Kraljevu SNS imao 12.000 članova, a danas ukupno se skupilo 76 njih SNS-ovaca da brani prostorije u opštini
Trgovčeviću ti li si?Sad ce ti pajaci istog sistema, rezim i opozicija u isti paviljon...
Ako mislis da se SNS umesao u istrazivanje, garantujem ti da nije, Ipsos je strana kompanija, a ja sam svojevremeno radio za Ipsos. Laziranje moze biti samo od strane anketara da isfusari i uzme pare kao da je odradio, al i to je sas teze jer ih prati GPS dok su na terenu, prati se koliko je trajala kako anketa tako i svako pojedinacno pitanje, takodje postoje telefonske provere itd
Tako da rezultat je generalno objektivan.
Trenutno se ne dešava ništa.Ipsos nije relevantan fingiraju rezultate ispitivanja
Relevantno je šta se dešava na ulicama u Srbiji
Kao fol 5% za studenteJeste rezultat objektivan za to što su pitali. A pitali su pogrešno. Namerno.
Umesto da je pitanje da li ste za Vučića ili studentaku listu, oni ubacili partije. Jasno je da su skrenuli fokus na nebitno i uradili manipulaciju.
Tako da je sve jasno. Zato i nema izbora. Inače bi ih itekako bilo.
Vučićevi glasači su uglavnom penzosi koji ne idu na mitinge, tačnije ne mogu da idu.U Kosijeriću je Vučić pao za 23% od 2023 god do 2025 god
To znači da uz taj pad na Republičkim izborima Vučić će dobiti 20% glasova, a ni toliko neće dobiti, jer neće imati para da plati po 2000 evra po glasu kao u Kosijeriću što je plaćao.
Ovo su Vučićevi Trojanski konji za istraživanja i za brojanje protesta.
Gde su Vučićevi glasači kad na mitinge mu niko ne dolazi ?
Pogledajte prilog 1763806 Pogledajte prilog 1763809 Pogledajte prilog 1763811
Pogledajte prilog 1763807 Pogledajte prilog 1763809
Pogledajte prilog 1763808 Pogledajte prilog 1763809
Pogledajte prilog 1763810 Pogledajte prilog 1763809 Pogledajte prilog 1763811
pa da, ako je SNS unajmio istrazivanje, moze biti. Ima smisla.Jeste rezultat objektivan za to što su pitali. A pitali su pogrešno. Namerno.
Umesto da je pitanje da li ste za Vučića ili studentaku listu, oni ubacili partije. Jasno je da su skrenuli fokus na nebitno i uradili manipulaciju.
ne znam iskreno. Da sam rodjen kao Nemac, i da su mi ispralu mozak ideologijom , verovatno bih podrazao istog, realno.I odlično si pomenuo Hitlera. Reci mi, da li bi ti bio apolitican u Hitlerovoj nacističkoj Nemačkoj?
a studentska lista će preuzeti Vučićeve i Šešeljove glasače ?Jeste rezultat objektivan za to što su pitali. A pitali su pogrešno. Namerno.
humane celijeTrgovčeviću ti li si?
Ne treba nam opozicija u klasičnom smislu. Ni vođe ni kolovođe. Nama treba čista ekspertska vlada da nas vadi iz go*ana. Imaš studente, glasaj za njih, a oni će kada smradina padne već dovesti koga treba da vodi državu. Upravo to i govorim. Nama treba fabrički reset iz korena, a to nećeš dobiti novim vođom i političkom vladom.ne znam iskreno. Da sam rodjen kao Nemac, i da su mi ispralu mozak ideologijom , verovatno bih podrazao istog, realno.
Nego, sad tebi 2 pitanja.
1) ko je opozicija?
Ja sam misljenja da sistem ne valja, i da sve iz korena mora da se menja, a pretakanje iz supljeg u prazno ne vodi nigde. I da, mislim da i narod mora da se promeni, jer je očigledno da dva coveka 3 misljenja ne vodi nikud, evo pogledaj ovu temu, i sve ti je jasno.
2) odkud ti Engleske krvi?
I da zavrsim, ja ako budem video neku opciju kojoj mogu da verujem, tad cu da se angazujem. Srbija je od 2000te na ovamo okupirana zemlja, i za sve se pitaju strane sluzbe, mrace i oblace, postavljaju i smenju, vredja mi intaligenciju da nasednem na igru.
Sto ae tice studenata, sve je to lepo, al gde je organizacija? ko je kolovodja, za koga da glasamo? koji se program nudi? ko su ti ljudi?
Nema od toga nista...
I tako, ne valja, pa idemo o ruk... ne vodi se tako ni politika ni revolucija
njih bez kradje na izborima bice ispod 25 %a studentska lista će preuzeti Vučićeve i Šešeljove glasače ?
Aham.Šta kaže Bartulica ? Šta ima novo u Domovinskom pokretu ?njih bez kradje na izborima bice ispod 25 %
a kad se uvede lustracija i ti poslanici ce biti u pansionima od mitrovice do lepoglave...
posle toga biraca cete imati kolko i mandarina na drvetu od jabuke...
na studentskoj listi bice bitno samo jedno - kako su rekli da ne bude niko od opozicije samim tim ni od aktivista, udbaskih njuski poput marije vasic, pogacara i slicno...Biće presudno ko će biti kandidati za premijera i predsednika.
toma nikolicOstali na listi će biti sporedni likovi kao i kod Vučića. Mediji obe strane biće fokusirani na nekoliko ličnosti. Najverovatnije ispred studenata Djokić i Lompar ključni. Kod Vučića Antić ili Toma Nikolić. Mada možda nekog profu tipa Petrova angažuje.
dobro, sa ovim se slazemNe treba nam opozicija u klasičnom smislu. Ni vođe ni kolovođe. Nama treba čista ekspertska vlada da nas vadi iz go*ana. Imaš studente, glasaj za njih, a oni će kada smradina padne već dovesti koga treba da vodi državu. Upravo to i govorim. Nama treba fabrički reset iz korena, a to nećeš dobiti novim vođom i političkom vladom.
Ti čekaš da sve savršeno legne po tvome pa ćeš onda glasati? E moj druže. Tako će ove smradine vladati još 100 godina. U Srbiji imaš 7 miliona ljudi i svi hoće svoju savršenu opcijuTrenutni cilj je srušiti ovo đubre, a to zahteva kompromis. Pa nismo stigli od feudalnog uređenja do demokratije jednim izborima.
to je kulPrababa mi je Engleskinja, pra pra deda Grk, itd. Pitaj boga koji sam mix.
a studentska lista će preuzeti Vučićeve i Šešeljove glasače ?
Hajde bar malo promisli prije nego sto lupis.Već su ih i preuzeli.
Zato nema izbora.