Modernamira5
Domaćin
- Poruka
- 4.342
Ne da MiraPa zar da mi se najludja avantura u sexu dogodi na forumu, sa Mirom
Zar nisam Boze nesto bolje zasluzila![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne da MiraPa zar da mi se najludja avantura u sexu dogodi na forumu, sa Mirom
Zar nisam Boze nesto bolje zasluzila![]()
Sad sam i tebi teret,a nisi mu rekao da nisi bio dobar prema meni i da si mi trazio da imamo seks iako nosim Georgevo i moje lepo dete.Jeste, ostavio te meni celo popodne, sram ga bilobas cu mu reci kad dodje
![]()
Sace Mira otvoriti 10 novih tema pa nece niko ovo videtiSamo ti flertuj ovde sa ženama...![]()
Jel da?A on se ljuti što nosim ćerkuŠta da ti kažem, nemaš sreće, naišla si na Džordžija, mora da ti sudbina nije baš naklonjena.
Ne da Mira dete.I kako ja posle da dokazem da ga nisam ja napravila![]()
Rekao sam kasnije, to sam mislio kada vas dvoje raskineteSad sam i tebi teret,a nisi mu rekao da nisi bio dobar prema meni i da si mi trazio da imamo seks iako nosim Georgevo i moje lepo dete.
Ali on mi je najavio da mora sledeci da bude sinRekao sam kasnije, to sam mislio kada vas dvoje raskinete![]()
Da trebala je tebe da trazi u bibljoteci i na humoruŠta da ti kažem, nemaš sreće, naišla si na Džordžija, mora da ti sudbina nije baš naklonjena.
Moram zeni rucak da pravim![]()
Pa zovi ga ti.Meni se ne javlja,danas ceo dan imam mucninu,a njega bas briga.Nece da me vodi kod doktora.Stvarno jel moze neko Georgija da zove, ja ne mogu vise![]()
On nece da me vodi na pregled da vidimo kako je bebaStvarno jel moze neko Georgija da zove, ja ne mogu vise![]()
Zdravo,
da li je ste doziveli neku avanturu i gde?Opišite jednu najludju.Da li se sećate sa kim je bilo i gde?
Onda između Batočine i Kragujevca dok još nisu bile duple trake vraćao se ja iz Ćuprije i ugase mi se kola. Neće da upale pa to ti je! I zovnem ja druga kaže pukao ti PK kaiš, pokrivio si ventile ode sve u krasni, crče auto mora generalna i sjeba se i šatra i mlada... I tako i bi! I kakva je to avantura bila dok smo našli šlep prikolicu pa dok smo to prevezli kod majstora i tako ti iebaše mene kola na sred poteza Batočina - Kragujevac i to je bila jedna tipična seksualna avantura u životu Kristofera Vokena.
Ispricaj tvoju seksualnu avanturOnda između Batočine i Kragujevca dok još nisu bile duple trake vraćao se ja iz Ćuprije i ugase mi se kola. Neće da upale pa to ti je! I zovnem ja druga kaže pukao ti PK kaiš, pokrivio si ventile ode sve u krasni, crče auto mora generalna i sjeba se i šatra i mlada... I tako i bi! I kakva je to avantura bila dok smo našli šlep prikolicu pa dok smo to prevezli kod majstora i tako ti iebaše mene kola na sred poteza Batočina - Kragujevac i to je bila jedna tipična seksualna avantura u životu Kristofera Vokena.
Ispricaj tvoju seksualnu avantur
Aj se ti porodi... ja mislim da je vreme...On nece da me vodi na pregled da vidimo kako je beba
Rano je.Trudna sam mesec i poAj se ti porodi... ja mislim da je vreme...![]()
Rano je.Trudna sam mesec i po
[/QUOTEšalim se,u petom sam mesecu trudnoće.George je saznao da nosim ćerku i nije srećan.Hteo je sina.Objasni mu da ja nisam kriva sto je devojcicaAj se ti porodi... ja mislim da je vreme...![]()
Итекако, али се испочетка одупирала. "Зваћу момка да дође по мене, нисам због овог дошла, Јасна ти ниси нормална, бла бла."I sa Vesnom ste se seksali u trojiku?Je li nastala beba?