DOC HOLLIDAY
Legenda
- Poruka
- 73.855
pa treci jeste pocetak meseca
a jel to nije stocni vasar?![]()
ajmo da kupimo jedno june

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa treci jeste pocetak meseca
a jel to nije stocni vasar?![]()
Izmedju ostalog i stocni ali ima svega i svaceka, nije ona fora konj pa starina pa krava ... nego je ipak podeljeno.
Doc,mi cemo da uzememo pivo a ti juneI ovako ces najvise da pojedes
![]()
Ne znam ja...vidi ti to tamoBilo nekih komentara da te je tesko nahraniti
![]()
kad se setim tvojih doruckova.....nekom to za mesec dana![]()
A sta ste poslednje kupili na najlonu?
Tražeći na Najlonu knjige na francuskom (jer učim taj jezik), između ostalih našao sam nekoliko njih koje datiraju sa početka XX vijeka, jedna je čak 1899. godište. Nisam mogao vjerovati kada sam donio kući i pročitao godinu izdavanja. Nikada tako staru knjigu nisam imao u rukama, a Ciganima sam plaćao po 50 dinara po knjizi...![]()
Nemoj misliti da sto je starije vise vredi. U svemu igra i uloga broj izdanja (primeraka), i koje je po redu izdanje.
Ma da, i nemislim da je to nešto vrijedno,nego je jednostavno neobično imati tako staru knjigu u rukama, knjigu koju je neko takođe držao u rukama prije 100 godina. I negdje na sredini knjige, na margini, neko je napisao svoje ime i datum iz 1922. godine. Kroz šta li je sve ta knjiga prošla za ovih stotinjak godina?![]()
Još od samog početka konstrukcije ovog napetog zapleta, znao sam da je batler ubio i tetku i strinu i babu !!!Svasta je moguce...ko zna![]()
Predpostavljam da sve pocinje od nasledstva.Tetka,strina,baba...otisla u vecna lovisa i kucu sa sve stvarima ostavila tamo nekom koga interesuje samo kuca bez tih sitnica unutra.I tako taj neko pocne da sredjuje i eliminise stvari koje nece promeniti cenu kuce prilikom prodaje...E sad,kako to zaglavi kod cige...Ne verujem da organizovana neka licitacija i ciga da o najbolju ponudu![]()
Još od samog početka konstrukcije ovog napetog zapleta, znao sam da je batler ubio i tetku i strinu i babu !!!![]()