proka
Legenda
- Poruka
- 57.100
i od tada se nisi ponovila 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da što da ne.okupljanje na najlonu???
To si potpuno u pravu, i to bez ikakve šale i ironije.Volim Najlon i rado ga se secam....O ovoj temu bi mogao NEKO da napise doktorat...ccccc
To je odlična ideja!!!!!Volim Najlon i rado ga se secam....O ovoj temu bi mogao NEKO da napise doktorat...ccccc
Bravo carice!!!!Ja sam volela uvek posle kupovine da odem na one masne mekike sa kecapom i izrendanim sirom....to je bio nekakav ritual....i naravno, da posetim moje prijatelje Ruse I Ukraince....
Pa kod Cigana imaš dosta starina i oni zaista nisu svesni vrednosti robe koju prodaju. Mada ima i onih malo naduvanih, ali malo pregovora i veoma lako ih obradiš.E, Novosađani, kako stoji stvar sa starim novčićima i uopšte starinama na Najlon pijaci? Čuo sam da tamo može da se nađe dosta toga, a jesu li prodavci ozbiljni trgovci ili cigosi koji i ne znaju vrijednost onoga što prodaju?
Znam za scenu sa subotičkog buvljaka - cigo prodavao novčić iz 18 veka za 200 dindži (realna vrijednost mu je bila oko 10 eura), a naiđe mušterija i napade ga u fazonu "jesi ti normalan, pa naj novčić već 200 godina nije u opticaju????". Na kraju ga je dobio za 50 dinara![]()
![]()
![]()
Ma i ovde ti ima svega i svačega. Odlično je. Jesi li nekada bio na Nailonu?
Pa eto ti idealna prilika poseti Novi Sad, ali nikako nemoj da zaobidješ Najlon pijacu. Čeka te velika zabava!Nisam još nikad bio, samo sam par puta bio u NS, bruke i sramote....![]()
Ja idem svake nedelje, pa ako te nešto zanima, ti reci, proveriću.He he, pa zbog Najlon pijace bi i išaoSkupljam novčiće, znaš, a ne volim da pazarim kod derikoža....
Znači spreman si za nedelju!!!!Ja idem svake nedelje, pa ako te nešto zanima, ti reci, proveriću.