Najlon pijaca

Često idem na najlon pijacu i najviše od svega volim dobru pljeskavicu.
Nadam se da neće opet proći dva meseca ,pa da opet neko nešto napiše na ovu temu,Meni deluje zanimljiva.

Ajd nek mi neko slikovito objasni gde se prodaju te famozne stare prasnjave knjige? Bio sam par puta i nisam nasao. Tamo gde su Romi video sam samo delove za televizor, radio.... Ako kazemo da se ulazi iz grada s glavnog puta, znaci levo. Na ulazu se prodaju papagaji, ribice, oprema za pecanje... E gde se prodaju knjige od tog ulaza?

Nisam na buvljaku bila milion godina....Ne secam se bas sta sam tamo nekada kupovala,ali se secam da sam tamo prodavala neku garderobu koju vise nismo nosili i da mi je to bio prvi novac koji sam zaradila sama....Ustajali smo u 4 ujutru i isli na najlon da zauzmemo dobro mesto,tada su se uglavnom tamo prodavali automobili i polovne stvari....

Drug i ja smo pre par godina isli svake nedelje da vidimo sta ima od kola. Kupovao/li smo onu glupo testo przeno u ulju i jos malo sira ti stave na to i posle toga pogacucu sa cvarcima ( maestralno dobru ). Onda posle svako uzme Mila cokoladu, odemo do Makijata na kafu i odmaramo do rucka :)

jedini razlog zbog kojeg ne idem jeste što mi je daleko,pa i ako bih nešto kupila morala bih da nosam s jednog na drugi kraj grada.Bila sam posle sto godina baš kada je sneg napadao i skoro nikog nije bilo.I sad treba da idem da kupim neku životinju za poklon a opet veje sneg tako da mi nije suđeno da se bavim Najlonom iako volim vašare na kojima ima svega i svačega,pa pođem po jednu stvar a vratim se sa još pet šest drugih naravno neplaniranih "noviteta" :)

Back