Najljepsi dio tijela je glava?

Je li ovo normalno:
Ako cura ima puno lijepo lice a nema lijepo tijelo svidja mi se puno kako izgleda, a ako cura ima puno lijepo tijelo i nema lijepo lice (mada nema ni nesto ruzno) ne svidja mi se uopste kako izgleda?

Ove prve "napadam", ove druge nikad.

To da li ce nam se neko dopasti ili ne je MNOGO komplikovanije od cinjenice da li ista osoba ima lepo lice, lepo telo itd.
Te stvari su JAKO vazne ali ne i presudne.
Licno, ako bih morao hipoteticki da detaljisem oko prioriteta kada su u pitanju delovi tela koji m ise dopadaju kod zena, raspored bi bio sledeci.

1.Lice.
2.Grudi i kosa.
3.Zadnjica.
4. Noge.
5.Srednji deo ruku.
6.Stomak. Nije toliko bitno ali volim kada devojka ima malo veci stomacic, ne i preveliki. Ma da mi se nekada BAS dopadnu one mrsave.
7.Vrat i gornji deo ledja.

Eto. Detaljno, u mom stilu.

Pa normalno je da nas 'privuce' izgled necijeg lica. Ako se gleda samo telo, onda si samo zaiteresovan za sex.
Ako gledam samo tijelo onda nisam zainteresovan za seks. A ako gledam samo glavu jesam. Ako gledam glavu i tijelo jesam jos vise. A sto kad vidim kod neke zene lijepo lice i prije nego sto joj i vidim tijelo i pomislim "Volio bi da zena koja bi mi pusila k***c ima ovakvo lijepo lice"? I onda sam zainteresovan samo za seks?

polni organi su najružniji deo tela...
svaka čast muškarcima koji to mogu oralno da obrađuju, ja nemam tu mentalnu snagu....
a kako li je tek ženama koje muški organ stavljaju duboko u usta, prosto neverovatno na šta se čovek sve navikne i počne da gotivi...

Poslednja izmena:
Pa normalno je da nas 'privuce' izgled necijeg lica. Ako se gleda samo telo, onda si samo zaiteresovan za sex.

Ja i kada gledam samo lice, mogu vrlo cesto biti zainteresovan za sex ALI IZ LJUBAVI. Ustvari kod mene je uvek SEX iz ljubavi.
Ostalo su fantazije i fetisi koje uglavnom volim da gledam ali ne i da radim.
Bicevanje(soft), trpanje svega i svacega u sve i svasta, genitalni nakit i ostalo...

Je li ovo normalno:
Ako cura ima puno lijepo lice a nema lijepo tijelo svidja mi se puno kako izgleda, a ako cura ima puno lijepo tijelo i nema lijepo lice (mada nema ni nesto ruzno) ne svidja mi se uopste kako izgleda?

Ove prve "napadam", ove druge nikad.
Ne znam.... meni se više sviđa kad je muškarac lepo građen i ima prosečnu glavu, nego prelepu glavu, a ostatak tela krš....

Ne znam.... meni se više sviđa kad je muškarac lepo građen i ima prosečnu glavu, nego prelepu glavu, a ostatak tela krš....
BITNA JE ZELJA, on mozda i zeli da se nabilduje (i da mu se ramena i grudni kos prosire koliko je to moguce, posto poslije 25-te prestaje rast kostiju, valjda i u slucaju da se trenira) ali nije jos stigo! ... ! Sacekaj ga malo pa's vidjet' :lol: :)

Back