gost 170502
Veoma poznat
- Poruka
- 13.608
...ljudi gde cemo prezimiti?
Ja bih rado nasao neku stariju koku sa svojom gajbom...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...ljudi gde cemo prezimiti?

Ja bih rado nasao neku stariju koku sa svojom gajbom...

to ti je kada krenes rumenackom ka detosu,sa leve strane,mislim da je prvi lokal.ima cudan naziv.nesto zlatno kad dva necega.mislim da se neki jezevi pominju i kornjaca valjda.

Gerontološki centar ti dođe kao hostel.

Danas sam prvi put zasao u kafic po imenu Cultural Exchange, recimo na uglu Jovana Subotica i Kisacke... Veoma jednostavan lokal, prijatna atmosfera bez nafuranih klinki i veoma simpaticna konobarica koja je mislim iz engleske jer sam se samo tako sporazumevao sa njom...
Cekaj, zar to nije onaj novi gej klub?

Ja priznajem samo konobarice s kojima se sporazumevam bez reči, naročito ne engleskih..

Skroz, na skroz!!!!
@Markons
Jesi siguran da ti je to bio kum?
Naravno da ima ,Ribar , Kod Lale i Plavi Jadran na Ribljoj , Sur bife Venac , Lipa,Vinski Srem,Sloboda ...Naravno, ulica LT je takva postala, ima vec neko vreme, tu ne ulazim vise ni informativno... Ali i dalje ima u centru par dobrih mesta.

Nisam nigde ni izjavio da me zanimaju curice!

Ni to!
Samo emancipovane, obrazovane, lepe, pametne i zgodne devojke!

...heeeej....sta ti imas protiv bakuta????

Nista al znas kako, nakon sto je brat pre vise od jedne decenije dobio ispalu odlucio sam da je bolje da ih izbegavam
Rekao joj je " od stare koka supa je najbolja " a ona njemu od mladog slona surla je mala...
Sta ja znam, samo smo kum i ja bili muskog pola a sve ostalo simpaticne devojke....