gost 170502
Veoma poznat
- Poruka
- 13.608
...ljudi gde cemo prezimiti?
Ja bih rado nasao neku stariju koku sa svojom gajbom...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...ljudi gde cemo prezimiti?

Ja bih rado nasao neku stariju koku sa svojom gajbom...![]()

to ti je kada krenes rumenackom ka detosu,sa leve strane,mislim da je prvi lokal.ima cudan naziv.nesto zlatno kad dva necega.mislim da se neki jezevi pominju i kornjaca valjda.
Gerontološki centar ti dođe kao hostel.![]()

Danas sam prvi put zasao u kafic po imenu Cultural Exchange, recimo na uglu Jovana Subotica i Kisacke... Veoma jednostavan lokal, prijatna atmosfera bez nafuranih klinki i veoma simpaticna konobarica koja je mislim iz engleske jer sam se samo tako sporazumevao sa njom...
Cekaj, zar to nije onaj novi gej klub?
![]()
Ja priznajem samo konobarice s kojima se sporazumevam bez reči, naročito ne engleskih..

Skroz, na skroz!!!!
@Markons
Jesi siguran da ti je to bio kum?![]()
Naravno da ima ,Ribar , Kod Lale i Plavi Jadran na Ribljoj , Sur bife Venac , Lipa,Vinski Srem,Sloboda ...Naravno, ulica LT je takva postala, ima vec neko vreme, tu ne ulazim vise ni informativno... Ali i dalje ima u centru par dobrih mesta.![]()

Nisam nigde ni izjavio da me zanimaju curice!

Ni to!
Samo emancipovane, obrazovane, lepe, pametne i zgodne devojke!

...heeeej....sta ti imas protiv bakuta????
![]()
Nista al znas kako, nakon sto je brat pre vise od jedne decenije dobio ispalu odlucio sam da je bolje da ih izbegavam
Rekao joj je " od stare koka supa je najbolja " a ona njemu od mladog slona surla je mala...
Sta ja znam, samo smo kum i ja bili muskog pola a sve ostalo simpaticne devojke....