Najlepsi kafic u NS

Juče sam napravio jedan eksperiment. Ušao sam u skoro svaki lokal u centru, znači i Laze Telečkog, kao i u sporedne ulice. Oo što sam video, čuo, preživeo i osetio me je zauvek oteralo iz tog sveta. Imam lepo radnicu na studetskom, tamo cirkam i raspravljam o društveno-političkim temama, eventualno do neke normalne kafanice i paljba kući...

Naime u svaki lokal je pun prepaljenih klinaca, malograđana svake vrste, pijandura koje ne znaju da se nose s alkoholom, klinki od 15ak godina obučenih kao najveće droljetine sa štajge, i svugde je napeto i na ivici incidenata. Prisustvovao sam i pokušaju ubistva, razbijenom flašom, nemiloj sceni premlaćivanja nekog nesrećnika, kolateralnu štetu u vidu isečene devojke koja se tu slučajno našla i gomili drugih idiotskih stvari. Zapitao sam se- Ma šta ti to treba u životu?- I otišao kući.

Danas sam prvi put zasao u kafic po imenu Cultural Exchange, recimo na uglu Jovana Subotica i Kisacke... Veoma jednostavan lokal, prijatna atmosfera bez nafuranih klinki i veoma simpaticna konobarica koja je mislim iz engleske jer sam se samo tako sporazumevao sa njom...

Danas sam prvi put zasao u kafic po imenu Cultural Exchange, recimo na uglu Jovana Subotica i Kisacke... Veoma jednostavan lokal, prijatna atmosfera bez nafuranih klinki i veoma simpaticna konobarica koja je mislim iz engleske jer sam se samo tako sporazumevao sa njom...

Ja priznajem samo konobarice s kojima se sporazumevam bez reči, naročito ne engleskih..

Ni to!
Samo emancipovane, obrazovane, lepe, pametne i zgodne devojke!

Ih, pa takve su sve vec obecane :(

...heeeej....sta ti imas protiv bakuta???? :evil:

:lol:

Nista al znas kako, nakon sto je brat pre vise od jedne decenije dobio ispalu odlucio sam da je bolje da ih izbegavam
Rekao joj je " od stare koka supa je najbolja " a ona njemu od mladog slona surla je mala...

Back