- Poruka
- 28.783
za ova dva se slazemDorćol, tu su i delovi Zemuna
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
za ova dva se slazemDorćol, tu su i delovi Zemuna
Delovi Krunske ulice
To su te stare, oronule, misteriozne kuće koje me uvek privlače...Odavno napuštene, vlasnici verovatno mrtvi ili van zemlje, postaju uotčište za ''skvatere'' i beskućnike...Na neki način odslikavaju i pad stare bogataške klase i dolazak skorojevića...Kako god bilo, uvek izgledaju kao da čuvaju mnoštvo lepih, prašnjavih tajni...
nešto o ovoj predivnoj oronuloj kući na uglu Krunske i Smiljanićeve (broj 66)?
Zvezdarska suma...i steta sto Beli bagrem ne radi ..
Uz Vračar i Dorćol, tu su i delovi Zemuna
Šteta što smrdi. Milsim da nema usra*ije ulice u gradu.
Inače, ne znam da li si je primetio ili čak da li možda znaš (ti ili neko drugi), nešto o ovoj predivnoj oronuloj kući na uglu Krunske i Smiljanićeve (broj 66)? Stavljam slike sa gugla a ne znam kadašnje su jer kad sam je ja slikala bilo je previše zelenila a i trefilo se da je Sunce bilo na "pogrešnoj strani ulice" i nisam uspela nešto posebno da uradim.
Mene su oduševile ove stepenice koje se vide. To je prozor u Smiljanićevoj. Nije neka fotka pa sam zato odustala od postavljanja na temi Fragmenti...stepenice...
Preključe sam bio u Batajnici i bio sam pozitivno iznenađen kako ima neke male zavučene ulice koje su skoro kao na bežanijskoj kosi, čak skoro isti tip zgrada, od cigle, malo automobila, malo buke, dosta drveća, cveća, živih ograda, praktično sa jednim ulazom, znači nema protoka saobraćaja...