interesantno niko nije pomenuo banovo brdo i Senjak
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobnro pitanje, baš sam se danas vozio do jerkovića i stvarno imaš osećaj da si na visini...Ima li neko podatke na kojim nadmorskim visinama se nalaze različite beogradske opštine? Mislim bez Zemuna i Novog Beograda naravno...
interesantno niko nije pomenuo banovo brdo i Senjak
Zato što Brdo nije ni blizu.A ni Senjak (Pre je bilo strava naselje,sada tamo živi baš svako)
Kako nije blizu? A KOsutnjak? A Ada? A park na Pozeskoj?
A prevrnute kante?A slomljene klupe,klackalice,ljuljaške?A izmet u Orfelinovoj?A razvaljene škole?A narkomani po parkovima i zgradama?A to što se između Brda i Sunčane Padine stalno neko bode nožem i puca iz pištolja?Pogledajte malo crnu 'roniku...
mislim d aje ovo preterivanje. Naravno da sve ovo postoji, ali nije toliki problem. I u kom delu grada nema kriminala i izmet kucnih ljubimaca. Sve yavisi koje smo naocare stavili ruyicaste ili crne
najlepsa kuca koju videh...Zna li neko bilo sta vise o ovoj vili u Krunskoj 66,arhitekte Dragomira Todorovica?
Slažem se sa Elektrikom - Neimar i Profesorska kolonija.
Улица Краља Петра, део ка Дунаву. Баш је згодна, увек осунчана и има свашта.
Nema grejanja haha. Bivši dečko mi je iz one zgrade preko puta apoteke. Nigde u donjem delu ga nema, mada sam čula da su stavljali toplovod. Opet, drugarica mi stanuje preko puta Saborne, tata joj bio diplomata, tamo imaju.