NAJLEPSI DEO BEOGRADA:))))

prekjuce sam bio kod coveka u Krunskoj , da nesto zavrsim.

Prodje se kroz kapiju jedne zgrade, udje u dvoriste gde se vec nista od gradske vreve ne cuje, pa se prodje kroz jos jednu kapiju, i udje u trece dvoriste, koje izgleda kao da je deo nekog salasa, sa sve travuljagom, cvecem, mackama na suncu...neverovatno.

Iza fasada starih zgrada i u dvoristima iza njih , zivi jedan skriven , sasvim drugaciji, stari beograd koji je fenomenalan...glasam za stara beogradska dvorista , gde god bila...:ok:
znaaaam,to je bas stari deo,prelep je!

Najlepsi delovi su Stari Grad, Kosancicev venac, Savamala(samo da se sredi i premesti stanica), Zemun, delovi Vracara i Palilule, Gornji Dorcol(Zerak il kako se vec zove)...Stvarno ne znam kako nekome oni blokovi mogu da budu lepi, jeste da imaju svoj smek kada zivis u njima, ali su zgrade katastrofa...ogromni betonski blokovi, sta je tu lepo?? Jedino sto mi se svidja je sto su svi ti novi delovi grada ko stvoreni za bleju i odrastanje...parkovi, deca iz kraja...to deca iz,npr. centra, najcesce nemaju...

pa uprvo o tome pricam.
ja jos nemam svoj stan,a volela bih da ga imam makar bio i u m.m.lugu...i taj kraj bi mi bio najlepsi.

sve bih vas pitala-sta bi mislili da ste na mom mestu

...ok, to razumem, i ja sam srećna što imam stan, makar tu gde ga ima,
al imala sam na mnogo lepšem mestu, i boljem...i šta god, tako da i pored
svega što ti pričaš, ja nekako nisam zadovoljna.......eto:rumenko:

....i ja sam promenila tri kraja...al' mi prvi u :heart:podseća na detinjstvo....;)

....drugi,mi je baš lep, i žao mi je mnogo što više nisam tamo...:(

....a ovaj sad, neki kažu nije loš, al' ja nikako da počnem da ga doživljavam
kao svoj.....:think:

Back