NAJLEPSI DEO BEOGRADA:))))

2000088481234279133_rs.jpg

Земун - Радецки

Meni je najomiljeniji 62 blok... 1.tu zivim 2. nema Kineza (HVALA BOGU!!!) 3.mirno...
Najvise mi se dopadaju one klupice u parkicu izmedju zgrada, i mostic... Pogotovo mi se dopada pored Save. A mesta gde nikad ne bih mogla da zivim jestu Zemun i Rakovica...

Red je da ova tema ponovo zaživi.Nije u redu da pričamo samo o najgorem delu Beograda,kad Beograd ima toliko lepih opština i naselja. :)

Ja glasam za Košutnjak.Nema gužve,nije zagadjen ni 10% kao centar grada,odličan prevoz (za one koji koriste isti),buka je svedena na minimum ... Sve u svemu - pravo odmaralište.

Inače,pored Košutnjaka,odlično mesto za život svakako je i deo Zvezdare (potez oko Zvezdarske šume).

prekjuce sam bio kod coveka u Krunskoj , da nesto zavrsim.

Prodje se kroz kapiju jedne zgrade, udje u dvoriste gde se vec nista od gradske vreve ne cuje, pa se prodje kroz jos jednu kapiju, i udje u trece dvoriste, koje izgleda kao da je deo nekog salasa, sa sve travuljagom, cvecem, mackama na suncu...neverovatno.

Iza fasada starih zgrada i u dvoristima iza njih , zivi jedan skriven , sasvim drugaciji, stari beograd koji je fenomenalan...glasam za stara beogradska dvorista , gde god bila...:ok:

Back