Nesi:"...cutao sam, glavom su mi promicale neke reci koje sam mogao izgovoriti, ali nista od svega toga mi se nije ucinilo dovoljno snazno, pa sam u jednom trenutku, ne znajuci sta da preduzmem, pokupio vrskom prsta jednu suzu sto je klizila niz njeno lice. To ju je nateralo u jos veci plac. Dodirnuo sam je za rame. Drhtala je. Onda sam se potpuno izgubio. Odjednom me je zahvatila nekakva cudna drhtavica. Ona je, ne znajuci sta cini, naslonila glavu na moje koleno i grcevito mi obujmila nogu svojim obnazenim rukama. Prosaptala je: Zar i mi necemo skoro.
To mlado uzdrhtalo telo koje se uz mene pripijalo, to vlazno lice koje mi je kvasilo kozu na grudima kroz razrez kosulje, potpuno me je osamutilo. Poceo sam da je milujem, u pocetku, bojazljivo i nezno, ali vreme je prolazilo, strah u meni je nestajao. Moja saka je skliznula kroz okovratnik njenog haljetka i u okruglini dlana je pocela da migolji njena velika mekana dojka sa pupecom bradavicom. Njene ruke su se pokrenule, klizile su po meni cas ovlas, cas grcevito, nekad kao dodir maslacka, nekad do bola. Celi dan smo ostali gore, u stali..."
i ti isto, hehe...