Najlepse Bankarke u Beogradu...

Zašto sam ja opsednut izgledom? Nemam ja komplekse.
Ok je da jednom provuces svoje misljenje o necemu ali da srcano pljujes na svakoj drugoj temi o tome to nije ok,alarm.
A to što kažeš pljuvanje, to je kako ti izopačeno i bolesno doživljavaš.
Ja volim žene.
Ali ne volim laž i nepravdu.
A ti si ili glupa ili zla ili i jedno i drugo čim tako možeš da misliš.
Ti prvo ne volis zene,to se iz aviona vidi.Rekla bih da vise volis decake ali to je tvoja stvar,a pored toga ...ALARM ALARM ALARM

"Dame" u bankama su isto obične šalteruše, verovatno se ložiš na utegnute suknje, štikle i na šminku. Sve je to iluzija, laž i prevara. Ništa prirodno. Em što su manipulatorke, i bukvalno money pull atorke. Haha... Sluškinje.

Lepe sa šminkom?

Šminka je laž i prevara, zašto da se šminka, verovatno zato što nije lepa nenašminkana... Svidi ti si našminkana kao klovn sa maskom a kad skine šminku, zgroziš se, da li je to pošteno? Promeni lični opis. Šta je tu prirodno i normalno?

Opasne su samo dok im se dozvoljava da budu opasne. Eto, toliko su opasne. Kao pit bul sa korpom i na povocu. Ništa uvredljivo. Činjenično.

Lepa sa šminkom? To nije prava lepota.
Tek su apotekarke arogantne jer misle da su pametnije. A samo sluge jer uslužuju.
I napamet naučeni lekovi bez neke preterane pameti...

Ma dobro to, nego zašto sve žene na tim nekim pozicijama imaju zlu facu?
ALARM

A šta sam pogrešno rekao, sve je istina.
Ja i dalje volim žene koje nisu takve, časne i poštene, sa dobrom dušom.
Kakav alarm?
Ja obožavam žene. Za mene je to najlepši dar od Boga.
Ali ne kamenjarke. Hehe
Ali sam i bi. Šta je tu loše?
Volim da zadovoljim i ženu i muškarca u sebi.
Mada nisam uživo bio sa istim polom i više je do seksa nego emocija.
To je balans i zakon prirode jer smo oboje od istog pola. Kod mene su hormoni jednaki, odnosno imam 60% testosterona. Ali 40% estrogena. Ali si ti primitivna ako nisi takva i konzervativna. Užas.
I ja sam polu žena kao svaki muškarac.
Ti verovatno ne možeš da dobaciš.

I ja se izvinjavam za off.

Bankarke su stvarno seksi ali samo kad su namontirane.

Eto koliko si pametna, pa napravljena si od oba pola. Ili su te napravile dve žene?
Pošto si kvazi feministkinja, ne bi me čudilo.
Od kojih polova si sastavljena i satkana? Muško - ženski, šta si ti? Fizički imaš ženske organe jer je prevagnuo estrogen.
Ali si i dalje i muško i žensko. Imaš oba polna hormona, zar ne? Ili nisi bila ni u osnovnoj školi. Tebi je ovo apstraktno.
Ne znaš o čemu pričam, španska sela.
Zašto muškarci imaju bradavice?
Raspitaj se malo, nauči nešto, više slušaj nego što balaviš.

Eto koliko si pametna, pa napravljena si od oba pola. Ili su te napravile dve žene?
Pošto si kvazi feministkinja, ne bi me čudilo.
Od kojih polova si sastavljena i satkana? Muško - ženski, šta si ti? Fizički imaš ženske organe jer je prevagnuo estrogen.
Ali si i dalje i muško i žensko. Imaš oba polna hormona, zar ne? Ili nisi bila ni u osnovnoj školi. Tebi je ovo apstraktno.
Ne znaš o čemu pričam, španska sela.
Zašto muškarci imaju bradavice?
Raspitaj se malo, nauči nešto, više slušaj nego što balaviš.
Ti si izgleda veca zena od mene.

Back