Dobro jutro nedostajuce cudo moje...razmisljam nesto jutros,bilo bi cool buditi se pored tebe i...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Napisacu na svim ciglama:"NEDOSTAJES MI"i molicu Boga da te jedna od njih tresne po glavi,pa ces da vidis kako boli kada ti nedostaje neko ko te volis!!!bomari:Dobro jutro nedostajuce cudo moje...razmisljam nesto jutros,bilo bi cool buditi se pored tebe i...
Ups greska '...neko koga volis'plavi andjeo:Napisacu na svim ciglama:"NEDOSTAJES MI"i molicu Boga da te jedna od njih tresne po glavi,pa ces da vidis kako boli kada ti nedostaje neko ko te volis!!!bomari:Dobro jutro nedostajuce cudo moje...razmisljam nesto jutros,bilo bi cool buditi se pored tebe i...
ops:Lilulu:ebote Crnka sto si kreativna!
Nina2:U tvojoj lepoti se boginje ogledaju, u ocima sunce spava a u kosi vetar prolecni, TI si moj zivot i vera da ljubav postoji, volim te sweet child o'mine...

Scheherezade:Ti si mi misao pred san, san do jutra, jutarnji prvi osmeh, želja celog dana...[/quote]
...prividjenje veceri mlade i odrastanje moje noci.
Dusa se tvoja uvukla u mene...![]()
Branka B.:NA TEBE CU PRESTATI DA MISLIM KAD TISINA PROGOVORI, KAD SE SPAVALICA OBRADUJE ZORI, KAD CVIJET IZRASTE IZ STAKLA I KAD SE SMIJEH ZACUJE IZ PAKLA............:wink:

Scheherezade:Smeši se kad misliš na mene, jer samo tako moje prisustvo u tvom životu ima smisao...