Najlepsa SMS poruka

Da li u mislima ponekad dosegnes mesto gde more ljubi nebo i sunce svojim zracima budi jutro i poziva noc? Tu ces naci moju ljubav i moj nespokoj. Tada ces saznati koliko mi znacis...

Kao obrisi jutarnje zore i kao kapljica rose na latici najlepse ruze rascvetane u cik zore, svatlucas i postojis ti u srcu mome. Ti si moja snaga, moj zivot i moja radost. Moje postojanje nema smisla ako nisi kraj mene i kao sto sunce budi jutro, tako i ti budis ono najlepse - LJUBAV!!!

Kazu da se vrednost coveka procenjuje po tome koliko ume da voli i postuje druge ljude - koristeci ovu teoriju dosao sam do saznanja da si neprocenjiva!!!

ako ti nekad suza krene
i kad ti danipostanu sivi
ne boj se dok imas mene
jer moje srce za tebe zivi!

kad srce oseti ljubav
i ludo zavoli
ta ljubav ponekad jako zaboli
ali moje srce
nece nikad prestati tebe da voli!

ma koliko da boli nek boli
i dalje ja te volim!

Ako nekada u zivotu dozivis bol,ne dozvoli da u tvojim ocima zablistaju suze,jer ljudi su zli i na rusevinama tvoje nesrece izgradice spomenik svoje srece!

Prolazi jesen,uskoro ce zima,sve manje nade za nas ima...Mozda cu naci neke slicne oci,al sta mi one vrede,kad' bez tvojih necu moci!

PAZNJA!
Ovo je SMS bomba!
CILJ:Unistiti tebe!
KOD! XXX
Unistavanje pocinje za 3sekunde!
3-2-1...STOOOP!
Neprihvaceno:Cilj i previse drag!
Veliki poljubac od TERORISTE!

Mozda i nije nesto ali sam se ja odusevila.

Naučiću vetar da šapuće tvoje ime, cveće da miriše na tebe, naučiću Sunce da miluje kao tvoj dlan, zvezde da sjaje kao tvoje oči. Tada bićeš svuda oko mene...

Ako zelis da saznas koliko te volim izadji na kisu i ispruzi ruke. Sve one kapi sto uhvatis, toliko ti mene volis, a sve one sto propustis toliko ja VOLIM TEBE

Back