Najk Sindrom :D

Ljubav je obostrana :heart:

Zamenio sam stare maxerice ovim cudom ;)
nike60-zm-mogan-mid2-sh-anthracite-wht-10.jpg

Sta reci, extra su ;) NIKE <3

Kvalitetne znam da jesu, u istoj prodavnici vec godinama kupujem NIKE, a patike sam prvi put video. Mislio sam da kupim neke za basket, ali su mi ove odvukle paznju :D
Za brend sam vec precao dosta ovde, to je jedini brend koji pravi patike po mom ukusu.

jednostavno su lepe brateee

Pa aj recimo da jesu..a cemu sluze?mislim jel za izlazak i poziranje?necemo tako..kupujemo namenski udobnu obucu..proverenu..a patike su ipak za sport namenjene..u neke objekte ni ne mozes uci u njima..ili sto kaze tinsi kao ne bi ih uvlacila u farmerke to je kao seljacki..mislim u startu se misli na reakciju okoline a ne na sebe..to je onda ono sto pricam

Kao sto to kaze kolega Krang

vi u frci s kintom pratite modu
najku pravite lovu jer skupo platite robu.
Shvatite foru. svuda kopije silnih zvezda
Svako bi da oseti miris keša, izgleda ko MTV gengsta.

Nike je roba koja u poslednje vreme uzima pare a ne donosi kvalitet srazmeran cenama,i zato nikad vise necu kupovati njihove prozivode..
Ljudi polude kad vide znak nike,pa odmah pomisle kako je to kvalitet..

Zimus, -10, napolju pada sneg, led na sve strane, niko od klinaca ne nosi čizme ili zimske cipele, svi Air Max.
Nedelju dana kasnije, +3, pada kiša, na sve strane blato i otopljena so, bare duboke do kolena, svinjac najstrašniji, opet svi Air Max.
Klasična srpska seljačka fora, kupili smo patike za sve pare, ispužili se i više nego što smo dugački, i sad nemamo za obuću adekvatnu vremenskim uslovima.
Ne može niko da me ubedi da je u patikama toplije nego u cipelama-čizmama koje koštaju najmanje 5000, a da ne pričamo kad sa patikama nabodeš baruštinu ili sneg dubok 20 cm. Ili kad naletiš na led, a mešavina od koje se pravi djon nema ista svojstva na +20 i -5, pad nije ni čudo kada sam vidjao gomilu klinaca koji se sa patikama klizaju na ledu i padaju kao bukve.
Ajd šminka je šminka i razumem kad se fura ista, al funkcionalnost i na kraju svrha upotrebe nečega?

911s [SK];16886132:
Zimus, -10, napolju pada sneg, led na sve strane, niko od klinaca ne nosi čizme ili zimske cipele, svi Air Max.
Nedelju dana kasnije, +3, pada kiša, na sve strane blato i otopljena so, bare duboke do kolena, svinjac najstrašniji, opet svi Air Max.
Klasična srpska seljačka fora, kupili smo patike za sve pare, ispužili se i više nego što smo dugački, i sad nemamo za obuću adekvatnu vremenskim uslovima.
Ne može niko da me ubedi da je u patikama toplije nego u cipelama-čizmama koje koštaju najmanje 5000, a da ne pričamo kad sa patikama nabodeš baruštinu ili sneg dubok 20 cm. Ili kad naletiš na led, a mešavina od koje se pravi djon nema ista svojstva na +20 i -5, pad nije ni čudo kada sam vidjao gomilu klinaca koji se sa patikama klizaju na ledu i padaju kao bukve.
Ajd šminka je šminka i razumem kad se fura ista, al funkcionalnost i na kraju svrha upotrebe nečega?

Ja vise volim patike,al ne nosim Air Max. Jednom mi je samo cale doneo falsh koje su kostale 3000 hahaha :lol:

I ja volim patike, al ****** nekad stvarno nije za iste.
Kakve su te falš, imam par ortaka koji ih valjaju za neke ispalo-iz-kamiona-pa-popust cifre, ne znam vredi li to nešto? Ako mogu da izguraju 6 meseci za te pare onda su odlične :D

911s [SK];16886319:
I ja volim patike, al ****** nekad stvarno nije za iste.
Kakve su te falš, imam par ortaka koji ih valjaju za neke ispalo-iz-kamiona-pa-popust cifre, ne znam vredi li to nešto? Ako mogu da izguraju 6 meseci za te pare onda su odlične :D

Pa izdrzale su jedno 4-5 meseci,ma nisu lose kad su 10.000 jeftinije :lol:

911s [SK];16886132:

haha e da znas ono lije kisa sneg bljuzga a oni platnene structure uz obavezno nevezane pertle i bele carape:hahaha:

Pa aj recimo da jesu..a cemu sluze?mislim jel za izlazak i poziranje?necemo tako..kupujemo namenski udobnu obucu..proverenu..a patike su ipak za sport namenjene..u neke objekte ni ne mozes uci u njima..ili sto kaze tinsi kao ne bi ih uvlacila u farmerke to je kao seljacki..mislim u startu se misli na reakciju okoline a ne na sebe..to je onda ono sto pricam

nisu za izlazak i poziranje, ali zato za skolu, za grad, itd.. dusu dalo :lol:
pa meni bi bilo zao da one crne npr koristim za sport.. reci igras fudbal u njima,pa ne..
meni je najbitnije da su lepe i udobne (pre svega lepe :mrgreen:), jer ih nosim skoro svaki dan, i da mi se slazu uz vecinu stvari, a sad dal je nike, puma, adidas zabole me bas..
ne kapiram sto je seljacki da se uvlace farmerke u doboke patike..msm meni je to jedina mogucnost,kad su farmerke uske i da hoces ne mozes da ih stavis preko patika :lol:

911s [SK];16886132:

imam i ja magnumke,ali ove zime sam nosio obicne nike svo vreme. Lakse mi da se izujem,nije ni hladno u njima,komotnije su,ne propustaju vodu,komotnije nozi,nemam zuljeve na nogama i sve carape su citave dok mi magnumke uniste par carapa za jedan dan. Nisu tesne,ali cepaju pete samo tako. Ne prakticne su do jaja. dzabe sam bacio 9000 na njih. Jes da se u tikama klizas kao blesav,ali jos nisam toliko mator da ne mogu da se zadrzim na ledu. Nisam nijednom do sada pao,a okliznuo sam se najmanje 20 puta ove zime.

najjaci mi je jedan lik sto sada uci samnom,covek je ladno obukao vunene carape i obukao air max,samo ih prekrio pantalonama da se ne vidi. naravno ja sam to video i pitam ga ono koji ce ti to ****? Ja imam one fudbalerske trenerke sto imaju ramflu na clancima,obicne plitke patike i obicnu carapu pa mi nije hladno,a ti imas vunenjake i to i jos nosis na patike. On pa boli me uvo,meni je hladno po nogama. Ono sto ti kazes ima tu istine,ima za air,a nema za cipele i onda ko psolednja seljacina oblaci vunenjake na patike.

Back