Funny!
Buduća legenda
- Poruka
- 37.524
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ljubav je obostrana![]()
Zamenio sam stare maxerice ovim cudom![]()
![]()
Sta reci, extra suNIKE <3
Brate jel vi ono kupujete da budu iskljucivo kao blejacki originalne ili namenski kvalitetne![]()
Sveznalo ,bem te u usta gde si ti?
jednostavno su lepe brateee
911s [SK];16886132:Zimus, -10, napolju pada sneg, led na sve strane, niko od klinaca ne nosi čizme ili zimske cipele, svi Air Max.
Nedelju dana kasnije, +3, pada kiša, na sve strane blato i otopljena so, bare duboke do kolena, svinjac najstrašniji, opet svi Air Max.
Klasična srpska seljačka fora, kupili smo patike za sve pare, ispužili se i više nego što smo dugački, i sad nemamo za obuću adekvatnu vremenskim uslovima.
Ne može niko da me ubedi da je u patikama toplije nego u cipelama-čizmama koje koštaju najmanje 5000, a da ne pričamo kad sa patikama nabodeš baruštinu ili sneg dubok 20 cm. Ili kad naletiš na led, a mešavina od koje se pravi djon nema ista svojstva na +20 i -5, pad nije ni čudo kada sam vidjao gomilu klinaca koji se sa patikama klizaju na ledu i padaju kao bukve.
Ajd šminka je šminka i razumem kad se fura ista, al funkcionalnost i na kraju svrha upotrebe nečega?
911s [SK];16886319:I ja volim patike, al ****** nekad stvarno nije za iste.
Kakve su te falš, imam par ortaka koji ih valjaju za neke ispalo-iz-kamiona-pa-popust cifre, ne znam vredi li to nešto? Ako mogu da izguraju 6 meseci za te pare onda su odlične![]()
911s [SK];16886132:Zimus, -10, napolju pada sneg, led na sve strane, niko od klinaca ne nosi čizme ili zimske cipele, svi Air Max.
Nedelju dana kasnije, +3, pada kiša, na sve strane blato i otopljena so, bare duboke do kolena, svinjac najstrašniji, opet svi Air Max.
Klasična srpska seljačka fora, kupili smo patike za sve pare, ispužili se i više nego što smo dugački, i sad nemamo za obuću adekvatnu vremenskim uslovima.
Ne može niko da me ubedi da je u patikama toplije nego u cipelama-čizmama koje koštaju najmanje 5000, a da ne pričamo kad sa patikama nabodeš baruštinu ili sneg dubok 20 cm. Ili kad naletiš na led, a mešavina od koje se pravi djon nema ista svojstva na +20 i -5, pad nije ni čudo kada sam vidjao gomilu klinaca koji se sa patikama klizaju na ledu i padaju kao bukve.
Ajd šminka je šminka i razumem kad se fura ista, al funkcionalnost i na kraju svrha upotrebe nečega?
Pa aj recimo da jesu..a cemu sluze?mislim jel za izlazak i poziranje?necemo tako..kupujemo namenski udobnu obucu..proverenu..a patike su ipak za sport namenjene..u neke objekte ni ne mozes uci u njima..ili sto kaze tinsi kao ne bi ih uvlacila u farmerke to je kao seljacki..mislim u startu se misli na reakciju okoline a ne na sebe..to je onda ono sto pricam
Pa brate,kad si stalno blejao na onim temama o paranormalnim sranjima,tamo ne moze nista da te nasmeje![]()
nee....Oko mene sviiii su optereceni najkom
Da li ste i vi?Ja nisam,ofkours![]()
nee....
uostalom nike je pravaziđen