Najgori znak

• Začetnik teme Začetnik teme Veca1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Gde god, to nije razlog da kolutas ocima.:lol::lol::lol:

Kako nije, kad se Djevicama obicno prigovara da su hladne i proracunate, odakle onda ljubomora i posesivnost s tim osobinama..To su valjda Skorpioni i Bikovi.:evil:

A i Ribice su mislim u stanju da oproste i sto treba i ne treba, poznam ih dosta, a mislim da im ta sitnicavost ne stoji ni u astro-profilu..

Dakle, ne slazem se s tobom, ali naravno postujem tvoje misljenje jer sigurno te nesto navelo da ga tako formiras :wink:

Nije tacno da beze ljudi od JARCEVA!:rtfm:

Ja sam JARAC I mene bas vole ljudi. I moja najbolja drugarica je JARAC i mnogo je dobra devojka....I imam puno drugova i oni su JARCEVI u horoskopu i predivni su i zene ih vole...I imala sam momka bio je JARAC u horoskopu i bio je apsolutno predivan...

Nije tacno da beze ljudi od JARCEVA!:rtfm:

Ja sam JARAC I mene bas vole ljudi. I moja najbolja drugarica je JARAC i mnogo je dobra devojka....I imam puno drugova i oni su JARCEVI u horoskopu i predivni su i zene ih vole...I imala sam momka bio je JARAC u horoskopu i bio je apsolutno predivan...

:DTako treba Gazelice.Da pokazemo da smo najbolji;)Ne vole Jarceve jer ne mogu da manipulisu sa njima,jer Jarcevi istrajavaju na istini,nisu beskicmenjaci, uvijek imaju svoj stav i naravno na kraju odnesu pobjedu...

Najomraženiji? U kom smislu, i u kom krugu ljudi? Teško je to definisati, ja sam odavno odustala. S obzirom da sam dupla Škorpija, sa Mesecom u Lavu, možete misliti kako ja delujem na ljude - ili me baš vole, ili me uopšte ne podnose.
E, ovo gore napisano je prošlost, jer sam naučila osnovne osobine svakog znaka, pa ih bolje razumem, a i umem da se prilagodim njihovom načinu razmišljanja - ne da se pravim da mislim isto što i oni, već da se izražavam na način na koji će me najbolje razumeti.
I tako se dogodilo da sam sa Vodolijama, sa kojima je do tada moj odnos uglavnom bio obostrano da se tako izrazim "hladan", imala mnogo divnih razgovora, na razne teme, od intelektualnih, umetničkih do svakodnevnih praktičnih. Ispostavilo se da zaista ne može biti reči o privlačnosti među nama, ni nekog drugog partnerstva, jer smo na različitim "talasnim dužinama", ali da možemo sate i sate provesti u prijatnim i konstruktivnim razgovorima.
Dovoljno je samo da ne očekujemo od ljudi ono što oni po svojoj prirodi nisu u stanju da nam pruže, već da sa radošću primamo ono što nam mogu pružiti, svaki znak i svaki čovek, prema svojim mogućnostima.

Svaka cast taote. Najgore ssu predrasude jao ovaj je onakav ili vidi onu sto je namrgodjena i hladna ili jaoi sto je ona zanimljiva...na osnovu cega? na osnovu izraza lica a sa doticnom osobom nije progovorena ni jedna rec? pa cak i tada,posle dve tri reci zakljucak? pft po meni predrasude...

Ja ne podnosim one koji pokusavaju da te NATJERAJU da mislis kao oni, ili da se slozis s njima.. to usiljavnje nekih razmisljanja il sta ti ja znam... ne volim neodgovorne, nepromisljenje i hipokriticne osobe :) Pa sad koji je to znak.. ne znam.. :) nekad me Lavovi iritiraju zato sto vole pametovati i Bikovi sto su Egocentricni.. al to nije razlog da nekoga mrzim :)) A i sva sreca pa nas ima svakakvih :) I ne ocekujem da ce mi leci svaka osoba koju upoznam, a i obrnuto naravno... Dosta se oslanjam na svoju intuiciju i vibracije koje osjetim kod ljudi... ne trebaju ni progovoriti.. obicno znam s kim cu se sloziti i s kim necu :)

ja sam blizanac/skorpija u horoskopu i ne mogu da podnesem skoro nijednu vagu koju poznajem zato sto su previse precizne,tacne,isprogramirane...tata i brat(rodjeni)su vage i stalno se svadjam s njima....a po horoskopu se blizanci i vage dobro slazu:)u mom slucaju izgleda nije tacno...

mrzim jarceve.... nekomunikatiwni skroz....

Ne mrzim ni jedan znak i bilo bi krajnje neinteligentno sa moje strane kada bi na osnovu znaka vrjednovao ljude ali moram da se osvrenem na ovu glupost da su Jarcevi nekomunikativni.Martin Luter king je bas bio nekomunikativan,Boris Tadic isto pa i Stipe Mesic.Al Capone ,Staljin,Gamall Abdell Nasser i Mao ce tung nisu progovarali ni rijeci:DNajveci govornik stare Grcke Demonsten inace Jarac takodjer bio nekomunikativan:hahaha:
Ne znam gdje su te komunikativne Skorpije.Da bi se bio vodja valjda se mora znati razgovarati a Jarcevi jesu mahom vodje za razliku od Skorpija koje su to samo uvijek na rijecima i nikada na djelima.;)

strelčevi definitivno samoživi i nedokazani i bandoglavi, a ako je kombinacija strelac/vaga e onda ne mogu ni da počnem da nabrajam loše crte.
To se odnosi na porodicu.
Ako govorimo o društvu baš ta ista kombinacija će sve učiniti za prijatelja.

ja sam blizanac/skorpija u horoskopu i ne mogu da podnesem skoro nijednu vagu koju poznajem zato sto su previse precizne,tacne,isprogramirane...tata i brat(rodjeni)su vage i stalno se svadjam s njima....a po horoskopu se blizanci i vage dobro slazu:)u mom slucaju izgleda nije tacno...

Zanimljivo haha.
I ja sam blizanac/skorpija a bez Vaga ne mogu. (mada nisam jos srela bas neku peciznu i isprogramiranu..naprotiv sve neke boemske duse).
Nisam jos upoznala musku vagu da se nismo slozili:D

Ps. svaka cast za avatar:)

Back