laura87
Domaćin
- Poruka
- 3.400
Device su najudarenije definitivno!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
krvolok:Jeste, i to jako, kada je htela da kontroliše težinu, PALA JOJ JE NA NOGU !!!![]()
) Sto se tice najboljih i najgorih znakova, to se nikada nece znati, zbog toga sto svako navodi primere iz svoga zivota i iskustva sa drugim znacima, kao na pr. ja se odlicno slazem sa zenskim devicama, a uzasno sa muskim devicama, medjutim to nije nikakva indikacija da je to los znak. Ja licno mislim da ne postoji najgori i najbolji znak zbog toga sto svatko ima svoje mane i vrline. Medjutim, ne volim kada netko ima lose iskustvo sa nekim znakom i onda generalno grdi osobe koje imaju isti znak i dolazi do pogresnih zakljucaka, jednostavno nije fer!! Cheers!!
devojcica-ovcica:Posto je ovan prvi znak horoskopa,i tipicni predvodnik,mora biti i najbolji,zar ne?
charon:Koji vas znak najvishe nervira,
chak toliko da chim chujete da je neko pripadnik tog znaka, vi imate losh stav o njemu?
:shock:Elvin:ovan, bik, blizanci, rak, lav, devica, vaga, škorpija, strelac, jarac, vodolija, ribe.
svastaElvin:ovan, bik, blizanci, rak, lav, devica, vaga, škorpija, strelac, jarac, vodolija, ribe.
preciznije, sve koji preterani značaj pridaju astrologiji.