- Poruka
- 7.183
eto svi nezadovoljni ali grese a samo vi u pravu nepravedno optuzene
satro altruisti al samo u svoju korist lol

satro altruisti al samo u svoju korist lol
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja volim Vodolije
I one mene
Imam Sunce u 11.
I stvarno priskaču u pomoć
Doduše i vi Škorpije umete da se nađete u nevolji
 Divna i jako ljubazna stvorenja, jedna ima Ve na asc, a druga Ve0So. Poznajem još dve od kojih je jedna astrolog - So u Vagi, Mo u Vodoliji, i četvrta sa So u Jarcu. Izuzetno humana stvorenja i izuzetni prijatelji. I onda kažu Mo u aq hladan i bezosećajan...ma kako da ne.
 Divna i jako ljubazna stvorenja, jedna ima Ve na asc, a druga Ve0So. Poznajem još dve od kojih je jedna astrolog - So u Vagi, Mo u Vodoliji, i četvrta sa So u Jarcu. Izuzetno humana stvorenja i izuzetni prijatelji. I onda kažu Mo u aq hladan i bezosećajan...ma kako da ne.Pa ovde dve osobe što skaču kada mi je potrebna i najmanja pomoć su Škorpije sa Mo u Vodoliji.Divna i jako ljubazna stvorenja, jedna ima Ve na asc, a druga Ve0So. Poznajem još dve od kojih je jedna astrolog - So u Vagi, Mo u Vodoliji, i četvrta sa So u Jarcu. Izuzetno humana stvorenja i izuzetni prijatelji. I onda kažu Mo u aq hladan i bezosećajan...ma kako da ne.
Aaa nemoj tako lijice,to je divan mesec koji se samo malo plasi emocija i teze ih izrazava.a vidim ista smo komb
sunca i asc.
A devica je kazu 'lep znak'.

- - - - - - - - - -
Ja poznajem osobu sa kombinacijom koju Vi imate sto se tice Sun i Asc samo je Moon drugaciji i to je jedna jako pozrtvovana i odgovorna osoba.
Moja kuma sa kojom sam nerazdvojna 30 godina je Jarac Rak Mesec u Vagi
Izuzetan umetnik
Ima zlatne ruke
Čak i od hrane napravi skulpture
Obe priznajemo jedna drugoj da samo ja nju i ona mene može bez frke da trpi
Mislim na tipične predstavnike tih znakova.
 mora da te mnogi 'ne mirisu' zbog sopstvene sirove iskrenosti.
 mora da te mnogi 'ne mirisu' zbog sopstvene sirove iskrenosti.Ja uopšte ne podnosim svoju porodicu i uvek sam se pitala ko me je i zašto uvalio tu. To ne krijem, i njima sam rekla čak. Imam sco na Ic.

Heh, nisam usvojena, ja i brat smo kao blizanci, toliko upadljivo ličimo.Mozda si usvojen-amora da te mnogi 'ne mirisu' zbog sopstvene sirove iskrenosti.
slatka si<3

Мој Сатурн у Јарцу на Ic се побринуо за хармонију у породици. Функционишемо као здрава, стабилна заједница коју уједињују љубав и солидарност.Ja uopšte ne podnosim svoju porodicu i uvek sam se pitala ko me je i zašto uvalio tu. To ne krijem, i njima sam rekla čak. Imam sco na Ic.

Благо теби, мој Сатурн је изрешетао асцендент (у квадратном односу је са подзнаком) у конјукцији је са Месецом, а мало је фалило да придави и мучену Венеру у Ваги.Mi se dobro slazemo,podrzavamo jedni druge ali smo vise kao najbolji prijatelji,takav odnos imamo.
Ali ja imam dobro postavljen stelijum u Jarcu kroz IV i V polje.
Уме, ону идиличну хладноћу.ˇ^^ Dakle, ume Saturn i nešto lepo da donese.
U prijateljima još nemam nikoga ko može da se pohvali normalnim roditeljima i porodičnom harmonijom. Uvek se iznenadim kada neko kaže da obožava svoje roditelje i da su mu najveća podrška i najbolji prijatelji. Počela sam da verujem da toga nema.

Мој Сатурн у Јарцу на Ic се побринуо за хармонију у породици. Функционишемо као здрава, стабилна заједница коју уједињују љубав и солидарност.
 Tipično Saturnovski, politički rečeno.
 Tipično Saturnovski, politički rečeno.