Najgori znak

• Začetnik teme Začetnik teme Veca1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
rep:
jesam :zstidljivko:

- - - - - - - - - -

a zbog čega su užas, šta je to što ti se kod njih ne dopada?

sad videh, napisao si

Pre svega to sto su nestabilni i ne mozes se osloniti na njih niti im verovati u potpunosti.Blizanci su lazovi koji zapocnu mnogo stvari ali ni jednu od tih zapocetih neurade do kraja,pred tobom imaju jedno lice pred nekim drugim drugo,brzo menjaju misljenje,muski blizanci pokusavaju da "odglume" autoritet ali cim situacija postaje ozbiljna oni "pobegnu" i napuste partnera/voljenu osobu jer su mekusci koji stoje iza price ali ne i iza dela.Vage su neodlucne i to prikrivaju harizmom i osmehom,muske Vage ne razmisljaju o buducnosti jer misle da ce sa harizmom i osmehom do kraja zivota,klovnovi koji ce te zasmejati samo da izbegnu da ti odgovore na neka ozbiljna pitanja,tipicni beta muskarci,nikad ne napreduju u zivotu vec zive zivot u glavi a u teretanu odlaze po preko potrebno samopouzdanje,zenske vage su ubedljivo najprimitivnije devojke koje sam sreo,bez obizra koliko su obrazovane(a nisam sreo ni jednu da je mnogo obrazovana) provedu zivot menjajuci muskarce ali zato sto ih muskarci menjaju jer su naivne proste i "lake" nikakava romantika sa njima ne moze da se ostvari stvorene za degradaciju tokom sexa gde ces da ih samaras i da im vuces kosu.Vodolije se u sve razumeju i svima ulaze u zivot,kada sa muskarcem rodjenom u znaku vodolije udjes u konfrontaciju obicno treba da se pripremis na dugacke razgovore koji ne vode nigde a kad im se suprostavis da ono sto govore ne mogu da podkrepe sa onom sto jesu oni se okrecu prijateljima za pomoc,veciti buntovnici "nisam ja kriv za svoj neuspeh drzava je takva" kukavice teske koje se okruze ljudima slabijeg intelekta i onda ih koriste kao "stit",zenske vodolije ne mogu da komentarisem ne poznajem ih dovoljno.

Pre svega to sto su nestabilni i ne mozes se osloniti na njih niti im verovati u potpunosti.Blizanci su lazovi koji zapocnu mnogo stvari ali ni jednu od tih zapocetih neurade do kraja,pred tobom imaju jedno lice pred nekim drugim drugo,brzo menjaju misljenje,muski blizanci pokusavaju da "odglume" autoritet ali cim situacija postaje ozbiljna oni "pobegnu" i napuste partnera/voljenu osobu jer su mekusci koji stoje iza price ali ne i iza dela.Vage su neodlucne i to prikrivaju harizmom i osmehom,muske Vage ne razmisljaju o buducnosti jer misle da ce sa harizmom i osmehom do kraja zivota,klovnovi koji ce te zasmejati samo da izbegnu da ti odgovore na neka ozbiljna pitanja,tipicni beta muskarci,nikad ne napreduju u zivotu vec zive zivot u glavi a u teretanu odlaze po preko potrebno samopouzdanje,zenske vage su ubedljivo najprimitivnije devojke koje sam sreo,bez obizra koliko su obrazovane(a nisam sreo ni jednu da je mnogo obrazovana) provedu zivot menjajuci muskarce ali zato sto ih muskarci menjaju jer su naivne proste i "lake" nikakava romantika sa njima ne moze da se ostvari stvorene za degradaciju tokom sexa gde ces da ih samaras i da im vuces kosu.Vodolije se u sve razumeju i svima ulaze u zivot,kada sa muskarcem rodjenom u znaku vodolije udjes u konfrontaciju obicno treba da se pripremis na dugacke razgovore koji ne vode nigde a kad im se suprostavis da ono sto govore ne mogu da podkrepe sa onom sto jesu oni se okrecu prijateljima za pomoc,veciti buntovnici "nisam ja kriv za svoj neuspeh drzava je takva" kukavice teske koje se okruze ljudima slabijeg intelekta i onda ih koriste kao "stit",zenske vodolije ne mogu da komentarisem ne poznajem ih dovoljno.

ne treba generalizovati
nema znaka u kome nema dobrih, loših, itd.

Zato bi trebalo da pišemo o samom znaku kao takvom.
Meni trenutno ne prija energija Device. Imam vladara Sunca u ovom znaku, stoga je osećam i u sebi. Nema nikakvog žara, strasti, optimizma, nema spontanosti. Sve se najpre mora uvežbati i proveriti, u sve se sumnja. A jako je neprijatno kad sumnjamo u sve i nemamo u šta da verujemo.
Suviše problema mi pravi ovaj znak jer je meni u natalu vatreni element najizraženiji...onda dolazim u sukob sa samom sobom. Vatra i zemlja ne idu zajedno. Ne mogu da istrajem u akciji jer se predomislim lako.

Meni trenutno ne prija energija Device. Imam vladara Sunca u ovom znaku, stoga je osećam i u sebi. Nema nikakvog žara, strasti, optimizma, nema spontanosti. Sve se najpre mora uvežbati i proveriti, u sve se sumnja. A jako je neprijatno kad sumnjamo u sve i nemamo u šta da verujemo.
Suviše problema mi pravi ovaj znak jer je meni u natalu vatreni element najizraženiji...onda dolazim u sukob sa samom sobom. Vatra i zemlja ne idu zajedno. Ne mogu da istrajem u akciji jer se predomislim lako.

Naravno da svaki znak ima dobre i lose osobine i da je svako kombinacije vise znakova ali tema se zove Najgori znak,ja sam pisao na osnovu licnog iskustva i iskustava ljudi koje znam i ljudi koji imaju Sunce u tim znakovima sto sam napisao,naravno da mnogo zavisi od celokupne raspodele,ali Sunce igra najvecu ulogu jer Sun sign iliti znak u kojem smo rodjeni predstavlja kako mi zelimo da predstavimo sebe i nase prve instinkte i ponasanje u drustvu,kada smo opusteni onda proradi Moon sign i takodje upravlja nasim emocijama a nase pravo "ja" je Asc.Nemoj te da mislite tako,to je jedan predivan znak koji ce Vas uciniti uspesnim.Sta imate u Mesecu i Asc?

Moja astro dvojnica je Ana Vintur, tako da ima smisla to što kažeš za uspešnost. Ona ima So u Škorpiji, Mo u Ovnu, a Ma kao dispozitor oba u Devici. Isto tako imam i ja, no još sam mlada pa je malo bezveze da se s njom poredim. Očekujem da u zrelim godinama postanem aždaja...trenutno sam običan gušter. Asc mi je u Lavu na Regulusu, a Mars, dakle, u 1. polju.

Previse spominjes device. :zddm6: dobro,2 puta valjda?! Barem su dobri/zanimljivi sagovornici ako nista drugo,apropo nekog astro generalizovanja.

Pa eto, htela sam da obrazložim. Od mojih ukućana baš svi imaju po nešto u ovom znaku, a meni je tu Mars tako da imam s njima probleme.
Dobar i zanimljiv sagovornik je svako, samo zavisi kome.

^ Nadam se da ti nije asc negde oko 11. stepena, jer u tom slučaju možeš osetiti koliko taj Mars nije opasan. z:lol:

Najviše imam problema sa ljudima koji imaju nešto bitno na osi Devica/Riba, zatim sa onima koji imaju Mars u fiksnim znacima ili u Ovnu - jer tako sam ja njima na nišanu tj. moje slabe tačke.
Ovaj, Mars, u Devici, je više lukav nego što je usiljen - ne napada prosto kao Ovan već smišlja pažljivo napad, svaka akcija je promišljena. E sad, pošto je moj u 1. polju i ima 90 sa dispozitorom - ja lično ne razmišljam naročito dugo i umem napraviti grešku u koracima.
Potreba za operativnim lečenjem je takođe karakteristična za ovog Ma. Ja sam seckana i tek ću biti.

Obrnute Vodolije, heh, zanimljivo. z:lol: Inače, ako bi gledali bukvalno, obrnuta Vodolija je Lav.

4ti stepen,to je kao blaza verzija? Ma nije kazem ti ja :D opasniji je mars u raku ako me pitas, ovaj moj mars u leo nekad pokaze svoje zube.Ribe su ljigave ali su vodeni isto to su kao mala deca koja stalno brljaju nesto,a sto su zaboravni,a sto vole da lazu ha-ha.Nemam nista u ribama,vagi,biku,ovnu,strelcu,i bas sa tim znakovima imam slabu komunikaciju.Device su lukave i proracunate jeste :).Kako si seckana cc.Meni su vise Vodolije/vidre slicne sa devicama nego sa velikim mackama,verovatno subjetivni dozivljaj.A imam muka sa izrazavanjem emocija bas zbog meseca u vodonosi,jedan galimatijas opsti.

- - - - - - - - - -

A ovnovi - su kao oni srednjevekovni ovnovi za probijanje gradskih vrata.To za cas izgori i za cas se smiri.

Moja astro dvojnica je Ana Vintur, tako da ima smisla to što kažeš za uspešnost. Ona ima So u Škorpiji, Mo u Ovnu, a Ma kao dispozitor oba u Devici. Isto tako imam i ja, no još sam mlada pa je malo bezveze da se s njom poredim. Očekujem da u zrelim godinama postanem aždaja...trenutno sam običan gušter. Asc mi je u Lavu na Regulusu, a Mars, dakle, u 1. polju.

Poprilicno ste vatreni,a ako Vam je astro dvojnica glamurozna Anna Wintour onda je to neko na koga mozete da se ugledate.

taj vazdušni mesec u vodoliji to neosećajno z:mrgreen:

- - - - - - - - - -

šta ste napali devicu
meni tu asc

- - - - - - - - - -

najjače su planete na uglu
još ako aspektuju asc i mali je orbis

- - - - - - - - - -

to bi trebalo najviše da opiše kakvi ste

Back