- Poruka
- 113.063
Kaće ovaj astrološki pdf malo da živne? Mislim, sve je mrtvo nekako...
''Što je mrtvo - ne može umreti''
geslo Kuće Grejdžoja

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kaće ovaj astrološki pdf malo da živne? Mislim, sve je mrtvo nekako...

Mada je pisac toga Džordž Martin -DevicaKako to strelački zvuči...
Aaa Igre prestola...ja to ne gledam. Gospodin pisac ima Ju u Strelcu koji mu fino aspektuje lične planete.
rep:
jesam
- - - - - - - - - -
a zbog čega su užas, šta je to što ti se kod njih ne dopada?
sad videh, napisao si
Која оно твоја комбинација би?
Pre svega to sto su nestabilni i ne mozes se osloniti na njih niti im verovati u potpunosti.Blizanci su lazovi koji zapocnu mnogo stvari ali ni jednu od tih zapocetih neurade do kraja,pred tobom imaju jedno lice pred nekim drugim drugo,brzo menjaju misljenje,muski blizanci pokusavaju da "odglume" autoritet ali cim situacija postaje ozbiljna oni "pobegnu" i napuste partnera/voljenu osobu jer su mekusci koji stoje iza price ali ne i iza dela.Vage su neodlucne i to prikrivaju harizmom i osmehom,muske Vage ne razmisljaju o buducnosti jer misle da ce sa harizmom i osmehom do kraja zivota,klovnovi koji ce te zasmejati samo da izbegnu da ti odgovore na neka ozbiljna pitanja,tipicni beta muskarci,nikad ne napreduju u zivotu vec zive zivot u glavi a u teretanu odlaze po preko potrebno samopouzdanje,zenske vage su ubedljivo najprimitivnije devojke koje sam sreo,bez obizra koliko su obrazovane(a nisam sreo ni jednu da je mnogo obrazovana) provedu zivot menjajuci muskarce ali zato sto ih muskarci menjaju jer su naivne proste i "lake" nikakava romantika sa njima ne moze da se ostvari stvorene za degradaciju tokom sexa gde ces da ih samaras i da im vuces kosu.Vodolije se u sve razumeju i svima ulaze u zivot,kada sa muskarcem rodjenom u znaku vodolije udjes u konfrontaciju obicno treba da se pripremis na dugacke razgovore koji ne vode nigde a kad im se suprostavis da ono sto govore ne mogu da podkrepe sa onom sto jesu oni se okrecu prijateljima za pomoc,veciti buntovnici "nisam ja kriv za svoj neuspeh drzava je takva" kukavice teske koje se okruze ljudima slabijeg intelekta i onda ih koriste kao "stit",zenske vodolije ne mogu da komentarisem ne poznajem ih dovoljno.
ne treba generalizovati
nema znaka u kome nema dobrih, loših, itd.
Односно,сваки хороскоп јесте комбинација комбинације и треба му приступати индивидуално.
Zato bi trebalo da pišemo o samom znaku kao takvom.
Meni trenutno ne prija energija Device. Imam vladara Sunca u ovom znaku, stoga je osećam i u sebi. Nema nikakvog žara, strasti, optimizma, nema spontanosti. Sve se najpre mora uvežbati i proveriti, u sve se sumnja. A jako je neprijatno kad sumnjamo u sve i nemamo u šta da verujemo.
Suviše problema mi pravi ovaj znak jer je meni u natalu vatreni element najizraženiji...onda dolazim u sukob sa samom sobom. Vatra i zemlja ne idu zajedno. Ne mogu da istrajem u akciji jer se predomislim lako.
Zato bi trebalo da pišemo o samom znaku kao takvom.
Meni trenutno ne prija energija Device. Imam vladara Sunca u ovom znaku, stoga je osećam i u sebi. Nema nikakvog žara, strasti, optimizma, nema spontanosti. Sve se najpre mora uvežbati i proveriti, u sve se sumnja. A jako je neprijatno kad sumnjamo u sve i nemamo u šta da verujemo.
Suviše problema mi pravi ovaj znak jer je meni u natalu vatreni element najizraženiji...onda dolazim u sukob sa samom sobom. Vatra i zemlja ne idu zajedno. Ne mogu da istrajem u akciji jer se predomislim lako.
 dobro,2 puta valjda?! Barem su dobri/zanimljivi sagovornici ako nista drugo,apropo nekog astro generalizovanja.
 dobro,2 puta valjda?! Barem su dobri/zanimljivi sagovornici ako nista drugo,apropo nekog astro generalizovanja. pa zaHebani su ne sporim,jako osobeni,nesto kao obrnute vodolije,ja ih tako dozivljavam a i poznajem,posto mi je to asc.
 pa zaHebani su ne sporim,jako osobeni,nesto kao obrnute vodolije,ja ih tako dozivljavam a i poznajem,posto mi je to asc.
 Inače, ako bi gledali bukvalno, obrnuta Vodolija je Lav.
 Inače, ako bi gledali bukvalno, obrnuta Vodolija je Lav. opasniji je mars u raku ako me pitas, ovaj moj mars u leo nekad pokaze svoje zube.Ribe su ljigave ali su vodeni isto to su kao mala deca koja stalno brljaju nesto,a sto su zaboravni,a sto vole da lazu ha-ha.Nemam nista u ribama,vagi,biku,ovnu,strelcu,i bas sa tim znakovima imam slabu komunikaciju.Device su lukave i proracunate jeste
 opasniji je mars u raku ako me pitas, ovaj moj mars u leo nekad pokaze svoje zube.Ribe su ljigave ali su vodeni isto to su kao mala deca koja stalno brljaju nesto,a sto su zaboravni,a sto vole da lazu ha-ha.Nemam nista u ribama,vagi,biku,ovnu,strelcu,i bas sa tim znakovima imam slabu komunikaciju.Device su lukave i proracunate jeste  .Kako si seckana cc.Meni su vise Vodolije/vidre slicne sa devicama nego sa velikim mackama,verovatno subjetivni dozivljaj.A imam muka sa izrazavanjem emocija bas zbog meseca u vodonosi,jedan galimatijas opsti.
.Kako si seckana cc.Meni su vise Vodolije/vidre slicne sa devicama nego sa velikim mackama,verovatno subjetivni dozivljaj.A imam muka sa izrazavanjem emocija bas zbog meseca u vodonosi,jedan galimatijas opsti.Moja astro dvojnica je Ana Vintur, tako da ima smisla to što kažeš za uspešnost. Ona ima So u Škorpiji, Mo u Ovnu, a Ma kao dispozitor oba u Devici. Isto tako imam i ja, no još sam mlada pa je malo bezveze da se s njom poredim. Očekujem da u zrelim godinama postanem aždaja...trenutno sam običan gušter. Asc mi je u Lavu na Regulusu, a Mars, dakle, u 1. polju.
Односно,сваки хороскоп јесте комбинација комбинације и треба му приступати индивидуално.