- Poruka
- 7.183
eto svi nezadovoljni ali grese a samo vi u pravu nepravedno optuzene
satro altruisti al samo u svoju korist lol
satro altruisti al samo u svoju korist lol
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja volim Vodolije
I one mene
Imam Sunce u 11.
I stvarno priskaču u pomoć
Doduše i vi Škorpije umete da se nađete u nevolji
Divna i jako ljubazna stvorenja, jedna ima Ve na asc, a druga Ve0So. Poznajem još dve od kojih je jedna astrolog - So u Vagi, Mo u Vodoliji, i četvrta sa So u Jarcu. Izuzetno humana stvorenja i izuzetni prijatelji. I onda kažu Mo u aq hladan i bezosećajan...ma kako da ne.Pa ovde dve osobe što skaču kada mi je potrebna i najmanja pomoć su Škorpije sa Mo u Vodoliji.Divna i jako ljubazna stvorenja, jedna ima Ve na asc, a druga Ve0So. Poznajem još dve od kojih je jedna astrolog - So u Vagi, Mo u Vodoliji, i četvrta sa So u Jarcu. Izuzetno humana stvorenja i izuzetni prijatelji. I onda kažu Mo u aq hladan i bezosećajan...ma kako da ne.
Aaa nemoj tako lijice,to je divan mesec koji se samo malo plasi emocija i teze ih izrazava.a vidim ista smo komb
sunca i asc.
A devica je kazu 'lep znak'.

- - - - - - - - - -
Ja poznajem osobu sa kombinacijom koju Vi imate sto se tice Sun i Asc samo je Moon drugaciji i to je jedna jako pozrtvovana i odgovorna osoba.
Moja kuma sa kojom sam nerazdvojna 30 godina je Jarac Rak Mesec u Vagi
Izuzetan umetnik
Ima zlatne ruke
Čak i od hrane napravi skulpture
Obe priznajemo jedna drugoj da samo ja nju i ona mene može bez frke da trpi
Mislim na tipične predstavnike tih znakova.
mora da te mnogi 'ne mirisu' zbog sopstvene sirove iskrenosti.Ja uopšte ne podnosim svoju porodicu i uvek sam se pitala ko me je i zašto uvalio tu. To ne krijem, i njima sam rekla čak. Imam sco na Ic.

Heh, nisam usvojena, ja i brat smo kao blizanci, toliko upadljivo ličimo.Mozda si usvojen-amora da te mnogi 'ne mirisu' zbog sopstvene sirove iskrenosti.
slatka si<3

Мој Сатурн у Јарцу на Ic се побринуо за хармонију у породици. Функционишемо као здрава, стабилна заједница коју уједињују љубав и солидарност.Ja uopšte ne podnosim svoju porodicu i uvek sam se pitala ko me je i zašto uvalio tu. To ne krijem, i njima sam rekla čak. Imam sco na Ic.

Благо теби, мој Сатурн је изрешетао асцендент (у квадратном односу је са подзнаком) у конјукцији је са Месецом, а мало је фалило да придави и мучену Венеру у Ваги.Mi se dobro slazemo,podrzavamo jedni druge ali smo vise kao najbolji prijatelji,takav odnos imamo.
Ali ja imam dobro postavljen stelijum u Jarcu kroz IV i V polje.
Уме, ону идиличну хладноћу.ˇ^^ Dakle, ume Saturn i nešto lepo da donese.
U prijateljima još nemam nikoga ko može da se pohvali normalnim roditeljima i porodičnom harmonijom. Uvek se iznenadim kada neko kaže da obožava svoje roditelje i da su mu najveća podrška i najbolji prijatelji. Počela sam da verujem da toga nema.

Мој Сатурн у Јарцу на Ic се побринуо за хармонију у породици. Функционишемо као здрава, стабилна заједница коју уједињују љубав и солидарност.
Tipično Saturnovski, politički rečeno.