Najgori znak

• Začetnik teme Začetnik teme Veca1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Koji ste Vi znak?

Поставио сам свој Radix хороскоп прије пар дана,али поставићу опет:

patka.jpg

Хороскоп је урађен у систему једнаких поља (енгл. Equal House System).Ако исти хороскоп урадимо у неком другог систему расподјеле поља,добићемо другачије позиције,што говори да је астрологија умрла,тј.није никад ни заживила.

Apropo meseca u vodoliji.

- - - - - - - - - -

pokvarene do srzi, foliranti, lazovi
povrsne, hladne zle
ko sto rece neko "znak otpao od boga"

Meni je smesno kada sam video neke komentare na temu filma 500 dana leta,ko je gledao zna o cemu pricam.Neko je za lik devojke ,koju je glumila Zoi Desanel rekao da je sigurno vodolija u coroskopu.

^^ Moj najbolji drug ima asc u Raku i Mo u Vagi, ali So u Ribama. Ova kombinacija sa So u Jarcu je više okrenuta korenima, istoriji, porodici, ali i partnerstvu zbog Mo u Vagi i So u 7. znaku.

pokvarene do srzi, foliranti, lazovi
povrsne, hladne zle
ko sto rece neko "znak otpao od boga"
Šta su ti uradile te žene?
I na ovom forumu se pljuje po Vodolijama...nikad kraja. Svi nezadovoljni Vodolijama. A zašto? Zato što su nezavisne, otresu te kad im ne trebaš. Zato što se ne vezuju.
Meni je Dc u Vodoliji i ljudi sa Mo u ovom znaku mi uvek priskaču u pomoć, i staju mi u odbranu. To sam primetila.

^^ Moj najbolji drug ima asc u Raku i Mo u Vagi, ali So u Ribama. Ova kombinacija sa So u Jarcu je više okrenuta korenima, istoriji, porodici, ali i partnerstvu zbog Mo u Vagi i So u 7. znaku.

Šta su ti uradile te žene?
I na ovom forumu se pljuje po Vodolijama...nikad kraja. Svi nezadovoljni Vodolijama. A zašto? Zato što su nezavisne, otresu te kad im ne trebaš. Zato što se ne vezuju.
Meni je Dc u Vodoliji i ljudi sa Mo u ovom znaku mi uvek priskaču u pomoć, i staju mi u odbranu. To sam primetila.

Ja volim Vodolije
I one mene
Imam Sunce u 11.
I stvarno priskaču u pomoć
Doduše i vi Škorpije umete da se nađete u nevolji

Back