User Friendly
Buduća legenda
- Poruka
 - 25.030

Jarac i Djevica. Fuj!
Mora da si neki vatreni znak cim te nerviraju zemljani.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jarac i Djevica. Fuj!

inače ja iritiram dosta ljude Jarac - Strelac![]()

95 kilaBlizanci.., kao vetar su, bez težine i smisla.

e draga moja to se samo tebi čini da nemaju smisla tj tako se samo predstavljaju jer im je zanimljivoBlizanci.., kao vetar su, bez težine i smisla.
 imaju oni smisla baš baš 
Mislim da je znak koji vecina ljudi izbegava skorpija, mada ne delim to misljenje. Mislim da su skorpije divni prijatelji, dok god ste i Vi prema njima ok. Problem nastaje ako im se zamerite.

Jarcevi su po meni veliki namcori i baksuzi,.. zenski strelci -neka hvala... olicenje zla! Govorim na osnovu poznanstva.![]()
E nek si se ti registrovao ili registrovala samo to da napises,haha.
U zivotu mi se desavalo da zavidim nekada nekim ljudima,na uspjehu,sreci,i najcesce su to bili JArcevi.
To da su namcori,je jedan stereotip koji nema veze sa istonm,nema duhovotijih ljudi od JArceva,sto pokazuje rekordan broj kmicara rodjenih u ovom znaku.
Mislim da su generalno ljudi najvise ljubomorni na JArceve,i da im silom pokusavaju naci mane,ali to ove samo jaca![]()
 Nissaaaam ljubomoran, nemoj tako 
 Ma Vage su carevi, kraj price xD Salu na stranu, nego, nisam se bavio horoskopom poznatih ljudi, ja i ne verujem u horoskop dok se nesto ne poklopi sa mojom situacijom xDGovorim na osnovu iskustva sa prijateljima-jarcevima..Nissaaaam ljubomoran, nemoj tako
3
Ma Vage su carevi, kraj price xD Salu na stranu, nego, nisam se bavio horoskopom poznatih ljudi, ja i ne verujem u horoskop dok se nesto ne poklopi sa mojom situacijom xD
Inace mnogo postujem sebe,ali ako bi zelio da sma nego drugi to bi bio tamo neki Elvis,CApone,Muhamed Ali,ili pak Tiger Woodsono da ubacujem tamo nekakvu lopticu u rupu,i da budem najbogatiji sportista svih vremena
.NA Luisa HAmiltona sam takodjer ljubomoran,kako je ono sretan covjek
VAge jesu drustvene,ali su jako teske naravi,osjetljivi,lako ih je izbaciti iz ravnoteze,kojoj teze uvijek.Ne bavim se ni ja astrologijom,samo primjecujem i iznosim cinjenice,dokazane![]()
Vage *zene *- previse se prenemazu
Ovan *muskarac* - ja najbolji, ja najlepsi, ja najpametniji... (a uglavnom bez osnova )