Najgori znak

• Začetnik teme Začetnik teme Veca1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa blizanci realno umeju da budu iritantni :lol:
Ja kao blizanac, vrlo retko tolerišem druge blizance.
zanimljivo je da recimo imam oko sebe puno ljudi koji su ASC blizanac i obožavam ih ali Sunce u Blizancima nešto ređe:P
Ali in general, mislim da su Blizanci laka meta za bacanje hejta. Blizanci su Džastin Biber ili Tvajlajt horoskopa. Kad nemaš na koga, napadni na njih, ne možeš da pogrešiš, imaćeš podršku većine....nevezano za blizance kao znak same po sebi.
ja ih ne tolerisem zato sto oni sebe ne tolerisu inace ne bi ni primetio da su blizanci:lol:

Evo samo da kažem da svaki znak ima negativnih osobina i nema sad najgorih i najboljih evo ovako:

Ovnovi haotični , prepuni sebe, iritantni za okolinu, sa volim-te-samo-kad -si-mi-potrebna/-an stavom...

Bikovi: tvrdoglavi i usporeni, neorganizovani.....

Blizanci: dvolična đubrad......

Rakovi- i sama sebe izluđujem sa tim promenama raspoloženja a tek druge što nerviram a takođe smo dosta i osvetoljubive kučke/skotovi.....

Lav-ja, ja ja , moje , mene , i samo prokleto ja .... najprepuniji sebe uuužasno nerviraju sa time ......

Devica- Zapravo najmanje ljudi znam u ovom znaku tako da ne mogu ništa da kažem o njima.....

Vaga pa to je ona priča oće kaki-neće kaki sa kojom dovode ljude do luuudila a i prilično su dvoliče (ali ne kao Blizanci)

Škorpije:ako ih nagaziš gde ne treba onda su naaajzlobnija stvorenja na svetu daklem najosvetoljubivije kučke/skotovi a još su plus veeoma samodetruktivni

Strelac neverovatni manipulatori, pa to nema nigde

Jarac: Kamencuge one najveće operisane od bilo kakve vrste emocija, najproracunatiji , preeeviše racionalni- bože sacuvaj ,izazivaju depresiju kod drugih ljudi

Vodolija:Pa zapravo skoro jednako dobri manipulatori kao strelci i svoje dupe uuvek i svuda i smao svoje dupe gledaju

Ribe:neočekivano za vodene znake ali su prilično puni sebe što je možda i nekakva maska pošto ipak emocije kod njih preovalđuju ali ih neverovatno i izluđujuće čuvaju samo za sebe da sluuučajno niko ne bi primetijo šta one osećaju i tako im naneo bol daklem neverovatno namazana stvorenja

p.s naravno ovde su samo loše osobine (pošto je takva i tema) ali svaki od njih poseduje i svoje dobro osobine ovo ja iz iskustva a ne po nekom pravilu.... Aj uzdravlje
:bye:

Evo samo da kažem da svaki znak ima negativnih osobina i nema sad najgorih i najboljih evo ovako:

Ovnovi haotični , prepuni sebe, iritantni za okolinu, sa volim-te-samo-kad -si-mi-potrebna/-an stavom...

Rakovi- i sama sebe izluđujem sa tim promenama raspoloženja a tek druge što nerviram a takođe smo dosta i osvetoljubive kučke/skotovi.....

Lav-ja, ja ja , moje , mene , i samo prokleto ja .... najprepuniji sebe uuužasno nerviraju sa time ......

Devica- Zapravo najmanje ljudi znam u ovom znaku tako da ne mogu ništa da kažem o njima.....

Vaga pa to je ona priča oće kaki-neće kaki sa kojom dovode ljude do luuudila a i prilično su dvoliče (ali ne kao Blizanci)

Škorpije:ako ih nagaziš gde ne treba onda su naaajzlobnija stvorenja na svetu daklem najosvetoljubivije kučke/skotovi a još su plus veeoma samodetruktivni

Jarac: Kamencuge one najveće operisane od bilo kakve vrste emocija, najproracunatiji , preeeviše racionalni- bože sacuvaj ,izazivaju depresiju kod drugih ljudi

Vodolija:Pa zapravo skoro jednako dobri manipulatori kao strelci i svoje dupe uuvek i svuda i smao svoje dupe gledaju

Ribe:neočekivano za vodene znake ali su prilično puni sebe što je možda i nekakva maska pošto ipak emocije kod njih preovalđuju ali ih neverovatno i izluđujuće čuvaju samo za sebe da sluuučajno niko ne bi primetijo šta one osećaju i tako im naneo bol daklem neverovatno namazana stvorenja

p.s naravno ovde su samo loše osobine (pošto je takva i tema) ali svaki od njih poseduje i svoje dobro osobine ovo ja iz iskustva a ne po nekom pravilu.... Aj uzdravlje

:klap::klap:

Kada bi bilo vise ovakvih postova na forumu pa da ljudi zaista poveruju u nesto tak(v)o.

U svakom slucaju ljudi bi trebalo da imaju u obziru da generalne karakteristika znakova nisu isto sto su i karakteristike pojedinaca. Imajuci to u vidu iracionalno je pratiti uopstene karakteristike "nekog casopisa" ili "rekla-kazala" za svoju unikatnost. Svkao ko zeli da proveri astrologiju, odnosno da sazna vise o sebi iz jedne skakljive perspektive (za mnoge, da) bi trebalo da se uputi u rad natalnih horoskopa.
Poenta je - U astrologiji je svaka osoba individualna, odnosno unikatna.

odlicna analiza i sa vecinom bih se slozio, osim..za strelce :fdlan:

Evo samo da kažem još nešto što zapazih ovih dana a to je da su škorpije i rakovi jaako slični : osvetoljubivi , promenljivog raspoloženja , veeelike inadžije, prilično emotivni; a razlika je u tome što škorpije mogu bolje da prikriju emocije i u tome što su škorpije u osveti daleeko surovije od rakova ali kažem sličnost je velika msm nije ni čudo kad su oba vodeni znaci , što se tiče strelaca kažem ja to iz iskustva (sve sam iz iskustva pisala) ovih 4-5 što poznajem znaju da manipulišu i to onako skroz prekriveno neprimetno......
Ali mora se uzeti u obzir i podznak koji igra veliku ulogu... :think: :think: :think:

Ono sto sam primetila kod ljudi rodjenih u znaku device je uzasno veliko nepoverenje, koje se ponekad granici sa paranojom. I najbezazlenije komentare, poglede, postupke, sve ce tumaciti negativno i kao usmerno protiv njih. Ponekad bih ostala potpuno zbunjena kombinacijama koje je njihova glava spremna napraviti. U stanju su da te bez pardona optuze za nesto sto ti u zivotu ne bi palo na pamet.

Pa netacno je skroz za vodolije jer su po pravilu humanisti. :)

Ali kao što rekoh nisam pratila pravila već zapažanja iz iskustva i ne mora da znači da se, to što sam zapazila, odnosi na sve pripadnike jednog znaka npr. imam sestru koja je dupli rak a ponaša se manje - više kao da je jarac i potpuno je operisana od emocija ali to nije slučaj sa ostalim rakovima koje znam a poznajem i jednog bika koji je sve samo ne lenj ali opet on je u manjini :manikir:

Mislim da li je uopšte pametno oslanjati se na horoskop...Možda se oni služe onom psihološkom metodom da ako nekog ubeđuješ u nešto da će taj neko zaista tako početi da razmišlja pa tako i svi horoskopi u suštini pišu isto pa ljudi automacki poveruju u to i kao nesvesno primećuju samo ono što potvrđuje ono što horoskop kaže a izuzetke odmah odbacuju

Poslednja izmena:
Pa ne znam ko su ti oni, :)

Mislim da precizna natalna karta moze dosta toga reci, ovo tvoje i jesam dozivela kao neobavezno i opusteno, ali opet bih stavila cak i iz iskustva neke druge negativne osobine.
Kako-god... :)

Најгори знак је Јарац и то жене. Толика безосећајност, толика тврдоглавост не постоји нигде. То су једне фригидне кучке, праве кучкетине којих ништа друго не занима сем њих самих. Не знају за реч извини, не знају да опросте, кад их молиш они се не обазиру на то. Зато се је сам ђаво приказан тако.
Мушкарци јарци су мало бољи, али су досадни и напорни. Највеће зло од свих зла је жена Јарац.

Иначе, ја сам Јарац у хороскопу.

ne postoje najgori znakovi barem ne za mene,postoje znakovi sa kojima se ne slazem(to je kao opet generalizovanje ali u vecini slucajeva se pokazalo kao tacno) . vodolije-previse ekscentrika i cudaka,ribe-rasejane,nepouzdane,zaboravne,promenljive.strelci-njima je sve super i onda kad nije super(nerealni) a inace nisu losi.

Back