Najgori znak

• Začetnik teme Začetnik teme Veca1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Prilicno tacno
Sta si ti u horoskopu?
Klasicni strelci nisu osvetoljubivi! Cini mi se da ti je to vec receno negde.
Ako je nekom jaci znak ili podznak...onda moze tako da izgleda....ali samo da izgleda...zapamti to...
Nisi te devojke bas najbolje razumeo. Znak koji je osvetoljubiv je skorpija. Mada ja licno skorpije obozavam...jer su ti najbolji prijatelji...ako ih ne zajebes...
Sve u svemu, losa ti je procena...

Aha ono par godina u 2 veze sam osto slep..inace sam jako neiskusan

Mene najviše nerviraju škorpije zato što bar u početku sve gledaju sa nepoverenjem i u najgorem mogućem svetlu
Jarčevi, zato što sve rade na teži način, pa kad radite zajedno ima da se oznojite i kad se odmarate.

Jel se i vama chini da se razlikuju?
Полови се увек разликују. Ваљда је за опис жена битније где су женске планете него мушке, иако су све збирно битне. :)

А пропо опште омражености, можда бисте требали да се оријентишете на доминирајуће планете (оне најближе MC). Ту марсовци примају убедљиво највише хејта (од свих осим од венеријанаца), а венеријанци најмање (само од сатурнијанаца).

Ја се са `ејтом добро носим, и немам проблема с тим да будем најгори од све деце. :) Штавише, одговара ми.

..i zasto?al bih reko da je zbog nekog loseg iskustva ostavljanja:lol:

Jeste lose iskustvo,ali nije u pitanju ostavljanje.Jednostavno su nepredvidivi,za razliku od ovna kojeg kad upoznas uvek znas kako ce odreagovati u odredjenoj situaciji,kod blizanaca to nije slucaj.Vole lepo,umeju da se ponasaju,foliraju,vole luksuz,a da isti nisu sami stekli,koristoljubivi su,osvetoljubivi,ali najgore kod njih je upravo to sto nikad ne znas sta misle!Verovatno ni oni sami ne znaju.Vise blizanaca znam i uocila sam taj sablon.

Ne znam za koristoljublje mnogi mi duguju i novac i usluge..nikad mi niko osim jedne osobe na nedelju dana nije pozajmio novac i nisam spavao dok nisam vratio..za osvetoljubivost ne da nije tacno nego 0 se svetim..ovo jedino sto ne znas sta mislimo je zato sto su ljudi uglavnom povrsni i sve zele na tacni..nemaju iskustvo za upoznati druge uopsteno..da smo malo tezi to stoji..ali ko nas skapira vidi da je prosto i prelako za odrzavanje..ja sam nepredvidiv kad neko sa strane posmatra ali itekako stabilan i znam sta hocu sto dovedem do kraja..apropo one povrsnosti kojom nas okarakterisu

Ne znam za koristoljublje mnogi mi duguju i novac i usluge..nikad mi niko osim jedne osobe na nedelju dana nije pozajmio novac i nisam spavao dok nisam vratio..za osvetoljubivost ne da nije tacno nego 0 se svetim..ovo jedino sto ne znas sta mislimo je zato sto su ljudi uglavnom povrsni i sve zele na tacni..nemaju iskustvo za upoznati druge uopsteno..da smo malo tezi to stoji..ali ko nas skapira vidi da je prosto i prelako za odrzavanje..ja sam nepredvidiv kad neko sa strane posmatra ali itekako stabilan i znam sta hocu sto dovedem do kraja..apropo one povrsnosti kojom nas okarakterisu

Zaboravih,nesamokriticnost je jos jedna vasa osobina!Vi ste najlepsi,najpametniji,najbolji u svemu! I da,veoma narcisoidni!:rida:

Vrline: pedantni,estete i ne mogu se vise iceg setiti.

Skoro sam upoznala neku devojku na nekom kursu koji pohadjam...jako mi je upala u ochi...Krajnje ekscentrichna, vrlo dominantna, previshe prichljiva..za 3 sata kursa prekine chas sa 300 nepotrebnih upadica, smejanja....sve u svemu...pomislila sam da je neki vatreni znak...I pitam je juche...i ispade da je dupla skorpija...
Kad se nisam srusila. Posle sam premotala...par zenskih skorpija koje znami uklapa se. Ali ono sto mi je chudno jeste neverovatna razlika izmedju zenskih i mushkih shkorpija koje znam? Jel se i vama chini da se razlikuju?

Imam isto iskustvo, samo sto sam ja ta koja je prekidala kurs upadicama, smejanjem, pitanjima...ali sam vodolija/jarac. Nema veze sa vatrom. To je do neceg drugog, jer kad imam inspriraciju ne zaklapam i ne volim da sam u senci. Sunce i merkur u I u vodoliji sigurno cine svoje.

Najomrazeniji su mi bikovi, ovnovi, skorpije svi tvrdoglavi i zatvoreno zatucani znaci kojima nedostaje fluid u razmisljanju. Mada i to zavisi od osobe pa ih ovom prilikom pozdravljam :mrgreen:

Poslednja izmena:
Ima i toga samo sam siguran u sebe i cesto se salim na svoj racun..znam bre xxx blizanaca i pitam se ponekad koji sam izrod medju njima:lol:

Moja majka i cetiri najbolja prijatelja su blizanci pa tako da mogu reci da sam na njihovoj strani u ovog raspravi. Mislim da im malo fali pokretacka snaga i sto imaju neke cudne promene ali sve ostalo ok.

Jeste lose iskustvo,ali nije u pitanju ostavljanje.Jednostavno su nepredvidivi,za razliku od ovna kojeg kad upoznas uvek znas kako ce odreagovati u odredjenoj situaciji,kod blizanaca to nije slucaj.Vole lepo,umeju da se ponasaju,foliraju,vole luksuz,a da isti nisu sami stekli,koristoljubivi su,osvetoljubivi,ali najgore kod njih je upravo to sto nikad ne znas sta misle!Verovatno ni oni sami ne znaju.Vise blizanaca znam i uocila sam taj sablon.

Čekaj da se i ja oglasim.
Nije istina da ne znamo šta mislimo...zapravo svi blizanci koje znam itekako dobro znaju šta misle...samo ..pa ne morate svi baš znati šta misle.
Ja recimo uvek sebi ostavim više opcija otvoreno...što da ne..dokle god mogu da odradim to tako da ne bude povređenih :)
a sam to uvek smatrala svojom vrlinom :lol:
Prosto kako bih rekla, ne moraš baš uvek reći šta misliš...nekad treba prećutati, nekad za svoje dobro a nekad za dobro drugih.

A šta je loše u tome što neko voli lepo..? Volim i luksuz, priznajem ( samo više volim sama da ga steknem ali dobro, ako mogu da ućarim a što da ne :lol: )

Za blizance nikako ne bih rekla da su koristoljubici i osvetoljubivi, posebno ovo drugo.
Ja sam blizanac / škorpija pa čak ni sa tom zlosrećnom kombinacijom nemam ni O od osvetoljubivosti..štaviše totalni sam papučar, uvek opraštam :D

A što se pedantnosti tiče, navela si je kao vrlinu...svi blizanci koje znam, uključujući mene su prljave svinje tako da :lol:

MADA, ajde da ne lažem, znam jednu blizančicu koja ima taj običaj da se malo okreće kako vetar duva ( u smislu da menja afinitete zavisno od društva u kom se nalazi) što mene lično strašno nervira ali ona je na samoj granici raka i blizanaca pa sam je uvek posmatrala kao izuzetak od blizanaca :lol:
Ne pripada k nama :D

Ако је планета на задњем степену знака, она и нема снагу тог знака. Ваљда су карактеристике знакова најјаче изражене када се планете налазе на њиховим срединама.

Pa da, upravo to. Kada je na samom početku znaka - preuzima karakteristike prethodnog znaka dok na zadnjim stepenima znaka preuzima karakteristike sledećeg..
U osnovi si uvek to što jesi..samo je pitanje koliko su drugi uticaji snažni:)

Заправо, верујем да су планете на почетку и крају знака најслабије. :) То јест, верујем да су најјаче при средини. По томе, да л` је слаби близанац ил` слаби рак, (слабо+слабо=) слабу улогу игра.

Ионако мислим да при прикупљању хејта јачу улогу игра нешто друго (написах изнад).

Nije istina da ne znamo šta mislimo...zapravo svi blizanci koje znam itekako dobro znaju šta misle...samo ..pa ne morate svi baš znati šta misle.
Ja recimo uvek sebi ostavim više opcija otvoreno...što da ne..dokle god mogu da odradim to tako da ne bude povređenih :)
Prosto kako bih rekla, ne moraš baš uvek reći šta misliš...nekad treba prećutati, nekad za svoje dobro a nekad za dobro drugih.

A šta je loše u tome što neko voli lepo..? Volim i luksuz, priznajem ( samo više volim sama da ga steknem ali dobro, ako mogu da ućarim a što da ne :lol: )

Za blizance nikako ne bih rekla da su koristoljubici i osvetoljubivi, posebno ovo drugo.
Ja sam blizanac / škorpija pa čak ni sa tom zlosrećnom kombinacijom nemam ni O od osvetoljubivosti..štaviše totalni sam papučar, uvek opraštam :D

A što se pedantnosti tiče, navela si je kao vrlinu...svi blizanci koje znam, uključujući mene su prljave svinje tako da :lol:
Pa sama si u svom postu navela glavnu crtu blizanaca:moze ovo-a moze i ono,ostavljam vise opcija,sto da ne.
Tebi je to vrlina,ok,tvoj stav,da nije ne bi bila ti,kod ovna-mene,nema moze ovo ili ono,vec tako je kako je.Na to sam mislila da ni sami ne znate sta mislite,jer uvek imate vise opcija,pa koja odgovata u odredjenom trenutku.
Nisam rekla da je nesto ruzno sto ste estete i sto volite lepo.
Pedantnost se ne odnosi na cistocu kuce,vec,kad se jednom namolite nesto da uradite,a za to je nekad potrebna citava vecnost,to bude pedantno odradjeno.Takodje,volite da ste doterani,namirisani,a sto zivite u svinjcu,nebitno,jer vama je vazan spoljasnji utisak koji ostavite na nekog.

Једном сам примио бујицу незадовољства рибљих `енера, кад сам рек`о да готивим венеру у близанцима. :) Ваљда је један коментар био да су мане-мане, а врлине-врлине.

Није него! То што бих ја нешто могао да сматрам врлинама, уопште не значи да неко не може да исто то назове манама. Не постоји јединствено мерило. Још једноставније: свака крпа нађе закрпу. Овај свет има понешто за сваког, (наравно) уколико је он вољан да то нешто и потражи. :) Дакле, да сматрам да је нешто мана, не бих га назвао врлином. Због тога, окет, јасно нам је да не волиш знак близанаца из неког теби довољног разлога. Али опет и то што ти осећаш је само осећај, као и оно што осећају они који се не слажу с тобом. Постоји и трећа категорија: они који ништа не осећају према томе.

Ето, ја видим да се накупило `ејта и према шкорпијама, а ја тееешко да знам неку. У ствари, једна ми је екс, али и даље сам нит` позитиван нит` негативан према њима.

Poslednja izmena:
Pa sama si u svom postu navela glavnu crtu blizanaca:moze ovo-a moze i ono,ostavljam vise opcija,sto da ne.
Tebi je to vrlina,ok,tvoj stav,da nije ne bi bila ti,kod ovna-mene,nema moze ovo ili ono,vec tako je kako je.Na to sam mislila da ni sami ne znate sta mislite,jer uvek imate vise opcija,pa koja odgovata u odredjenom trenutku.
Nisam rekla da je nesto ruzno sto ste estete i sto volite lepo.
Pedantnost se ne odnosi na cistocu kuce,vec,kad se jednom namolite nesto da uradite,a za to je nekad potrebna citava vecnost,to bude pedantno odradjeno.Takodje,volite da ste doterani,namirisani,a sto zivite u svinjcu,nebitno,jer vama je vazan spoljasnji utisak koji ostavite na nekog.

Fala na komplimentima. Osećam se prosto ogoljeno na stubu srama :lol:
Povlačim se, previše je tu direktnog hejta :D

Au de prljavi covece samo se lickam zubar me nije vido u zivotu..al ko zna mozda su me zamenili u porodilistu:lol:

Au de prljavi covece samo se lickam zubar me nije vido u zivotu..al ko zna mozda su me zamenili u porodilistu:lol:

Lickam se i ja ( odeću i svoju kosu volem više nego leba da jedem - doduše možda je za to kriv mesec u lavu :lol: ) .
Baš sam neged to rekla - na radnom mestu sam pedanterija živa, čim vidim i najmnaji haos dobijam fras , fizički izgled isto ali zato mi je soba 80% vremena ko da je atomska bomba pala.
Khm, kreativni haos :lol:

Back