Ajde da I ja dodam nešto što bi moglo da doprinese boljem razumevanju kreiranja prosečnosti.
- Postoje dva najgrublja arhetipska čoveka a to su tabori ništavila i tabori dijabolika, koji se opet dele u klase I podklase. U toj staroj i drevnoj, mudroj pa i ezoterijskoj "nadnaučnoj" predstavi otpalog ljudskog roda od herojskog tipa mi koji smo involutivni naslednic i karikature iskrenog i stvarnog čoveka, ništavila su prosečnost, amorfnost, mediokretska, pa čak i "bezpolnost" sa minimumom balansirane volje i svesti. Ljudi nepokretačkog i mlitavog stave koji može da se savije, pod uslovom da ga hraniš i obezbediš mu prebivalište, je opet u globalističkoj produkcij. Ta tyv.Ništavila imaja više svojih podklasa koje su takođe (ne)ravnomerno / (ne)grupisano rasprostranjene i zastupljene su sredstvo dijabolika. (Za dijabolike je mnogo teže ovde na/o-pisati na bryinu klasifikaciju, jer su mnogo šareni i ranovrsni)
- Sobzirom na preopširnost teme i činjenica, napomenimo da je današnja globalna i svetska oligarhijska elita (velika većina) na žalost pripada mediokritetima, veoma (zabrinjavajuće) prosečene ne maštovite inteligencije, degenerisane vekovnim privilegijama. Šta im obezbeđuje da involucijom privređivanja "Goja" opstaju toliko dugo - odgovor je vrhunski i svetski dobro plaćeni inteligentni dijabolici.
---
Dakle po temi "najgore je biti prosečan" ne možemo reći da je najpravilnije sročena, jer (gore) ne odražava pravu istinu (ako je , a jeste oligarhija odvratno mentalno i fizički slaba), pa onda ako mi dozvoljavate da postavim kontra pitanje šta to održava mediokritete na samom vrhu svetske lestvice i zašto inteligentni dijabolici se ne pobune protiv kretenizovane elite?
Ne verujem da je u pitanju ogroman novac ni moć?
Ima Nešto što ne znamo zasada šta je To, što Superdijabolike drži na "dogovornoj" distanci od Superklase(Svetske elite)
--
Ja