Најгора зла у Србији

RIA77

Elita
Poruka
16.891
Цензурисани наслов је био
СНСекта и њихово зло.
Ово нису цртице.
Остављајте вести најгорих зала ове накарадне власти.
https://n1info.rs/vesti/student-vuk...kli-novosadjane-nekoliko-njih-vikalo-ubij-ga/

Student Vukašin: Policajci se smeškali dok su tukli Novosađane, nekoliko njih vikalo "ubij ga"​

Ako ovo smatraš slobodom govora onda moraš da prihvatiš da je "pljuvanje" po "blokaderima" i "ђацима који неће да уче" takođe sloboda govora (iako to ovde nisu baš dozvoljavali).

Цензурисани наслов је био
СНСекта и њихово зло.
Ово нису цртице.
Остављајте вести најгорих зала ове накарадне власти.
https://n1info.rs/vesti/student-vuk...kli-novosadjane-nekoliko-njih-vikalo-ubij-ga/

Student Vukašin: Policajci se smeškali dok su tukli Novosađane, nekoliko njih vikalo "ubij ga"​

Zlo dobijamo jer smo ga nečim zaslužili???
Šta sad-dokle nam je pravo da jer su nam oci jeli kiselo grožđe, nama trnu zubi?
Pa, malo je i do nas-nije sve zaostavština iz tamo nekog prošlog veka!
Snalazi me sudbina koju nisam pravila, ali sam njene uzročnike svojevremeno ukrašavala lepim čipkama.
Sad nek' skičim, ali sam se pred Bogom pokajala.
Onomad (kad se pojavila, ne sećam se više koja je to bila godina) mi je Ana Brnabić bila u fazonu:"Pa, šta!!! Žena se izjašnjava tako i tako, ali ima ponešto i dobro kod nje."
Ona se prostrla godinama po medijima, i šta je? Samo obična papiga.

Da nije Vućića, na TV-u i svim kanalima koje hvatamo ako nismo u pretplati, u prostom broju 7, plus nešto lokalno- svi ti ljudi ne bi znali o čemu da pričaju bez poštenog aparata kog zovu IDIOT, a koji samo Vučića citira-možda malo uz AI.

Djete ide u streljanu pa šta pa šta i onda izroka drugare pa šta pa šta

Pajser godinama maltretira okolinu, ima arsenal oružija kući pa šta, onda nasumično strelja ljude, pa šta

Па ништа.

То је добро, иначе како би се ви робови сетили да сте робови које сталеж сме да убија без последица?

Zlo dobijamo jer smo ga nečim zaslužili???
Šta sad-dokle nam je pravo da jer su nam oci jeli kiselo grožđe, nama trnu zubi?
Pa, malo je i do nas-nije sve zaostavština iz tamo nekog prošlog veka!
Snalazi me sudbina koju nisam pravila, ali sam njene uzročnike svojevremeno ukrašavala lepim čipkama.
Sad nek' skičim, ali sam se pred Bogom pokajala.
Onomad (kad se pojavila, ne sećam se više koja je to bila godina) mi je Ana Brnabić bila u fazonu:"Pa, šta!!! Žena se izjašnjava tako i tako, ali ima ponešto i dobro kod nje."
Ona se prostrla godinama po medijima, i šta je? Samo obična papiga.

Da nije Vućića, na TV-u i svim kanalima koje hvatamo ako nismo u pretplati, u prostom broju 7, plus nešto lokalno- svi ti ljudi ne bi znali o čemu da pričaju bez poštenog aparata kog zovu IDIOT, a koji samo Vučića citira-možda malo uz AI.

Ово је потпуно нехришћанска и нефилозофска тврдња.

1000014285.jpg

Back