- Poruka
- 52.646
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znači potrošila se, ostala rupa samoP...cka nije sapun da se potrosi
To je bitno i kod gindžeОпусти се.
lukabeograd"Ako te prevari devojka nemoj da joj kazes da si saznao za to, nego kad odes da je kresnes natopi kitu u (dal bese rakija ili so, nisam siguran) pa joj ga gurni da je pece jako i tako se osveti"
Da znaš koliko smo svojim savetima i predanim radom ljudi spasili i usrećili ne bi tako o nama mislila.Zaobidji forum Krstarica u sirokom luku![]()
Da znaš koliko smo svojim savetima i predanim radom ljudi spasili i usrećili ne bi tako o nama mislila.![]()
Ovo treba raditi, ne zbog trudnoce vec da bi smanjila mogucnost razvoja nekih gljivica, bakterija i sl.Ako piškiš odmah nakon sexa nećeš ostati trudna![]()
Ok , ok.Sta da ti kazem sem da ste gorko kajem zbog napisanog iznad![]()
rjavi k.a krpe i zakrpe
lonci i poklopci?![]()
Најглупљи савет кји сам добио на ову тему?Naslov sve govori![]()
Koja si ti ludaJednom sam koristio onaj gel sa kestenom koji hladi noge, protiv izraženih vena itd i onda jedno veče iz čiste zahebancije namažem po ćuni da. vidim kakav je osećaj. Kukala mi majka kako je to peklo a mogu misliti tek rakija.![]()
Naslov sve govori![]()
Ovo je najpametniji savet"Uvek priđi ružnijoj"
P...cka nije sapun da se potrosi
Priđi onoj koja hoće. Moj kolega s posla kaže: Šta ja imam od toga što je ona lijepa kada neće, meni valja i manje lijepa, samo da hoće,,!"Uvek priđi ružnijoj"
Teško kursu gde je prošla dečja glavaP...cka nije sapun da se potrosi
Koliko dece imaš?Ako piškiš odmah nakon sexa nećeš ostati trudna![]()
Jbt, ja guzio i jednu i druguNikad nemoj da guziš žensku iz tvog ulaza i i žensku iz tvoje firme.
A šta ako je "lana"?Ovo treba raditi, ne zbog trudnoce vec da bi smanjila mogucnost razvoja nekih gljivica, bakterija i sl.
Moj drugar je to poetičnije. "Gde dečija glava prođe tu radosti kursu nema."Teško kursu gde je prošla dečja glava![]()
Zaebano...Moj drugar je to poetičnije. "Gde dečija glava prođe tu radosti kursu nema."