looodica
Buduća legenda
- Poruka
- 34.720
Koja su to pitanja na koja reagujete negativno u startu, nervirate se ljutite,ali ne ulazite u sukob,ne svadjate se,ali vas prosto nerviraju?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Definitivno - "chime se bavis"..To je najdosadnije, najnemastovitije pitanje na svetu sa materijalnom komponentom...Koja su to pitanja na koja reagujete negativno u startu, nervirate se ljutite,ali ne ulazite u sukob,ne svadjate se,ali vas prosto nerviraju?
Ili pitanje : Što me gledaš? - ono kad slučajno nekog pogleš, nadrndanog idiJota.
јел имаш фејс, шта слушаш![]()
ja bi rekla tom idioutu...znash li ushta se ne gleda...u *****
![]()
u sunce![]()
Ista situacija, identična, i onda slede pitanja, ćaskanja, a meni otpadaju ruke i noge dok trčim za detetom....kad me neko zove telefonom i pita šta radiš
uvek pomislim pa šta mogu da radim, priamtelefonom sa tobom, šta bi drugo, misim se ajde govori sha oćeš sad.....
al još više me nervira (ovo nije pitanje već konstatacija, ali mislim da spada u ovu grupu) kad odem sa decom (naročito kad su bili manji) u kupovinu, ruke mi pune, jedva nosim, a oni se razvlače, neće da idu, neko me sretne, i akže šetate, a? e blaaaago vama![]()
pa ne šetam ubijam se noseći![]()
Ovo ne čuh..a Inace ?