NAJBOLJI VID INTEGRACIJA ZA SRBIJU

Koje integracije su najbolje za Srbiju?

• Evrointegracije

• Atlantske

• Evroazijske

• Osmanske

• Jugosfera

• Neovizantijske

• Neutralnost

• Blok nesvrstanih

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

Evropenda

Domaćin
Banovan
Poruka
4.980
Srbija stremi Evrointegracijama i to je jedina zvanična politika ovih godina. Mešutim, pominju se druge alternative i pitanje je šta će sve na kraju ispasti.

Pod izborom broj 1 u anketi staviću Evrointegracije, i to je jasno šta je, ulazak u Evropsku Uniju. One su i najbolje sa ekonomske strane, kao i najbolje u stvaranju pravednog i efikasnog društva.

Broj 2 su atlantske integracije, koje podrazumevaju ulazak u NATO i črvsto savezništvo sa Amerikom, kao i ratovanje na strani naših američkih prijatelja. Što se tiče zaštite nacionalnih interesa, one su bolje od Evrointegracija, ali su lošije u ekonomskom pogledu.

Broj 3 su Evroazijske integracije, koju su pod palicom Rusije i koje bi možda isto donele neki napredak u početku, ali bi stanje ljudskih prava bilo katastrofalno, a zemlja uvučena u nove ratove posle nekog vremena.

Broj 4 su osmanske integracije, koji bi bile pod plaštom ponovno probuđene Turske kao velike sile. Srbija bi tu našla svoje mesto i ne bi joj bilo loše. O ovome vredi razmisliti.

Broj 5 je Jugosfera. Intragracije na nivou bivših SFRJ republika. Koncept koji je postojao u prošlosti i pokazao se kao uspešan na svim poljima, ali se država raspadala uvek kad je izbijao svetski rat.

Broj 6 su neovizantijske integracije. Tako sam ih nazvao jer bi to bio blok balkanskih pravoslavnih zemalja, a takvu politiku savezništva i osovine sa njima Srbija je vodila u 19 i očetkom 20. veka. U neovizantijske integracije bi bile uključene Srbija, Crna Gora, Bugarska, Grčka, Rumunija, Makedonija i Republika Srpska.

I u Osmanskom Carstvu nije svaki Saban uspeo do harema.

Pa ja nisam Šaban, ja sam moderan profil Evropskog menadžera-intelektualca koji se bavi biznisom u privatnom sektoru, kao i društveno-korisnim radom. Za mene bi se harem povezao, samo da uđemo pod osmanske skute a Erdogan nam postane predsednik. Gospodin Nikolić bi bio Vezir ekonomije pošto ima master diplomu iz toga.

Osmanske integracije definitivno mogu nam najviše doneti benefita. Srbi bi bili sultanovi miljenici, služili bi u elitnim trupama i kao finansijski magovi u ekonomiji Carevine.

Šta bi bilo odučiti trske
da ne čine poklon pred orkanom?
Ko potoke može ustaviti
da k sinjemu moru ne hitaju?
Ko iziđe ispod divne sjenke
Prorokova strašnoga barjaka,
sunce će ga spržit kako munja!!

Osmanske integracije definitivno mogu nam najviše doneti benefita. Srbi bi bili sultanovi miljenici, služili bi u elitnim trupama i kao finansijski magovi u ekonomiji Carevine.

Šta bi bilo odučiti trske
da ne čine poklon pred orkanom?
Ko potoke može ustaviti
da k sinjemu moru ne hitaju?
Ko iziđe ispod divne sjenke
Prorokova strašnoga barjaka,
sunce će ga spržit kako munja!!

Чињеница је да је Османско царство била једина права мултиетничка држава на овим просторима. Мултиетничка по европским критеријумима. Од свих држава на овом простору, само се у Османском царству нису бројала крвна зрнца поданика. Напредовање или пропаст нису зависили од ентичког порекла већ од других критеријума.

Чињеница је да је Османско царство била једина права мултиетничка држава на овим просторима. Мултиетничка по европским критеријумима. Од свих држава на овом простору, само се у Османском царству нису бројала крвна зрнца поданика. Напредовање или пропаст нису зависили од ентичког порекла већ од других критеријума.

Pa eto. A ja sam oduvek bio za multietničnost. Osmanskim integracijama se pruža veća mogućnost za napredovanje, školovanje, usavršavanje i karijeru. Mnogi Srbi će moći da konobarišu i rade kao turistički vodiči po Antaliji, Kušadasiju i Bodrumu, a tu mogu lepe pare da se zarade.

- - - - - - - - - -

Византијска унија ми се баш чини симпатична

Svaka integracija, pa i najgora je bolja od izolacije i usamljenosti. Čim se inegrišeš negde onda imaš veće mogućnosti za napredak, veće tržište, pripadnost većoj kulturi. Vizantijska unija bi stvorila tržište od 50 miliona ljudi i omogućila slobodan protok ljudi, robe i kapitala.

Pa eto. A ja sam oduvek bio za multietničnost. Osmanskim integracijama se pruža veća mogućnost za napredovanje, školovanje, usavršavanje i karijeru. Mnogi Srbi će moći da konobarišu i rade kao turistički vodiči po Antaliji, Kušadasiju i Bodrumu, a tu mogu lepe pare da se zarade.
....da, samo mora da si Turčin(ime i prezime) i da si musliman pa onda budi multietničan, niko ti ne brani .......to bi ja nazvao asimilacija i to brutalna.......

- - - - - - - - - -

inače po meni, Vizantijski savez trebalo bi da čine Rusija, Grčka, Bugarska, Belorusija, Ukrajna, Srbija, Rumunija, Crna Gora, Makedonija.....to bi bio solidan savez......

Pa ja nisam Šaban, ja sam moderan profil Evropskog menadžera-intelektualca koji se bavi biznisom u privatnom sektoru, kao i društveno-korisnim radom. Za mene bi se harem povezao, samo da uđemo pod osmanske skute a Erdogan nam postane predsednik. Gospodin Nikolić bi bio Vezir ekonomije pošto ima master diplomu iz toga.

Sultan bi mogao da bude Krkobaba efendi, ima vec obezbedjene 6 generacije naslednika, dinastija bi bila sigurna

inače po meni, Vizantijski savez trebalo bi da čine Rusija, Grčka, Bugarska, Belorusija, Ukrajna, Srbija, Rumunija, Crna Gora, Makedonija.....to bi bio solidan savez......

Cross%20russian%20against%20alaskan%20sky.jpg

Тамо гдје вјечно Сунце сја,
Тамо је Византијска Унија.

Кад си сам, кад је све тужно, ти се сјети ње
Византијска Унија ти пружа љубав и све.

Pa ima pope, to je vizantijska unija. Eto ti anketa, glasaj i ne talasaj.

Smatram da bi ta Vizantija od starta bila u velikim problemima, jer bi njen glavni grad, Konstantinopolj bio pod okupacijom Osmanske Unije. Ipak, mogao bi se taj problem resiti smestanjem prestonice u carski Naissus, koji je ionako bio prvi izbor Imperatora Konstantina. Taj grad bi takodje bio i prestonica autonomne romske knezevine, koja bi funkcionisala unutar Vizantijske Unije.

Takodje, doslo bi do ekonomskih trvenja. Dva najvaznija izvozna proizvoda ove unije, parfem od bugarskih ruza i fiat 500L bili bi nedovoljni da izdrzavaju tu veliku biroktraiju u Nisu, a nasledili bismo i dugove Grcke.

који си ти циник........:lol::lol::lol:

Back