Najbolji vic

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
391615137_281910471428932_1393126530591514118_n.jpg

Putuju vozom Slovenac i ciga. I sede oni u kupeu, kad posle određenog vremena ciga uzima cigaretu i krene da je zapali, kad Slovenac mu uzima cigaretu i gazi. Pita ga ciga zašto, a Slovenac mu kaže: "Jel ne vidiš znak zabranjeno pušenje?" Nastavi se put, kad Slovenac vadi novine da čita, kad ciga zgrabi novine, pocepa ih u 100 delova. Slovenac ga gleda i pita zašto, a ciga odgovara: "Ovde si našao da s.ereš!"

Dolazi deda kod unuka i vidi kako sedi za kompjuterom, visi na internetu, kako igra igrice. I deda onako besno mu kaže: "Eh kakvi ste vi mladi! Nemate uopšte života i želje u sebi. Ja kada sam bio tvojih godina, sa drugovima sam otišao u Trst, upali im u kafanu, popili svo piće, razlupali im ceo inventar, izj.ebali im konobarice, a vi ništa."
I unuk se zamisli i ode sa drugovima u Trst. Posle desetak dana, opet dolazi deda kod unuka i vidi ga sa podlivima ispod oka, sa čalmom na glavi, sa slomljenom rukom. I pita ga odakle mu to. i unuk kaže: "Deda ja sam te poslušao, otišao sa drugovima u Trst, upali u neku kafanu, popili im piće, krenuli da im lomimo inventar, došlo obezbeđenje i prebilo nas".
I deda ga pita: "Pa čekaj, sa kim si ti išao tamo?" I kaže unuk: "Pa sa drugovima iz kraja. A sa kim si ti deda išao?" Deda: "Sa partizanima."

Vratio se čovek iznenada kući (živeo je u prizemlju) i zatekao nepoznatog zlikovca sa svojom ženom - golog. Urlikne i zaleti se put njega. Ovaj klisne prema prozoru, domaćin se baci za njim i dohvati ga za m. p. organ. Međutim, ovaj mu, poput jegulje, isklizne iz ruke.
Zlikovac iskoči kroz prozor, a domaćin izvadi pištolj i opali pet-šest puta u mrak. Vraćajući se od prozora, rezignirano prokomentarisa nemili događaj:
- Ajde što mi prevrnu ženu, ajde što mu ga obrisah, no ga na kraju ispratih ka vojvodu.

SVI ZA JEDNOG, JEDAN ZA SVE (VARIJACIJE)

- Svi idu, jedan j€be: SVATOVI
- Jedan ide, svi jebu: MUŽ NA SLUŽBENOM PUTU
- Svi idu, svi jebu: IZLET SINDIKALNE PODRUŽNICE
- Svi idu, jedan najebe: POGREB
- Jedan ide, svi najebali: REVIZIJA U PREDUZEĆU
- Svi idu, svi najebali: DOBROVOLJNI RAD
- Jedan j€be, svi spavaju: PARTIJSKI SASTANAK

Šef i sekretarica našli način da malo flertuju preko kurira.
- Ajde da iskucamo jedno pismo - šef.
- Ne mogu zato što mi je traka na mašini crvena! - sekretarica
Kad traka na mašini više nije bila crvena, sekretarica pošalje preko kurira poruku:
- Promenila sam traku, da dođem da kucamo?
- Nema potrebe, napisao sam ručno!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back