Najbolji vic

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Otisli baba i deda na more i poveli unuce od 2 godine.

Na plazi: deda se kupao, naisao talas i odneo dedi kupace.

Auuu baba se uplasi kako ce se svi smejati dedi, pa dohvati unukovu portiklu i da dedi da pokrije sramotu.

Deda je izlazio iz vode, a svi su se smejali kao ludi.

Na portikli je pisalo:

RASTI, RASTI SRECO MOJA, VOLI TEBE BABA TVOJA.

Mujo i Haso točili gorivo na pumpi i kad su došli na kasu da plate, vide da iznad kase krupnim slovim piše "NAGRADNA IGRA - GLAVNA PREMIJA BESPLATAN SEKS"! Njih dvojica se pogledaju, nasmeju se pa upita Haso radnika:

• Kako možemo učestvovati?
Radnik na blagajni odgovori kao iz topa:
• Ja zamislim jedan broj a vi pokušajte pogoditi!

Haso odmah ispali:
• 5?

Radnik odvrati:
• Ne, nije, 4!

Mujo odluči oprobati sreću i vikne:
• 8!

Radnik ga pogleda s osmehom i reče:
• Ne, 6!

Razočaran, Haso kaže Muji:
• Bolan Mujo, u ovoj igri mi nešto smrdi, mislim da je ovo neka podvala...

Mujo mu odvrati:
• Ma kakvi ba Haso, moja Fata je već dvaput dobila!

Otišli Mujo i Haso u London da vide koliko je napredovala tehnologija. Lutajući gradom zapazili su kako se ljudi javljaju na mobilne telefone veličine kutije šibica. U izlozima prodavnica videli su malene kompjutere u raznim bojama, koji samo što ne kuvaju kafu…

● Ajde, Haso, da odemo u saunu da vidim kako će se javljati na telefone kad su potpuno goli.

Odu oni u saunu, Mujo se lukavo smeška, kad odjednom – zazvoni telefon. Osvrne se Mujo, gleda kome zvoni telefon i ne može da veruje očima. Englez vadi telefon iz zadnjice i javlja se. Mujo u još većem čudu. Tako i drugom zazvoni telefon, pa trećem… Mujo pobesni, ode u toalet i stavi toalet-papir u zadnjicu tako da mu viri deo papira, a zatim uđe u saunu.

Spazi ga Englez, priđe mu i kaže:

● Sorry, mister, viri vam toalet-papir iz zadnjice.

Na to će Mujo:

● E, budalo, nije to toalet-papir. Stiže mi faks!

Na jednom odjelu sarajevske bolnice, uvijek u istom krevetu, pacijenti su počeli, bez obzira na njihovo stanje, umirati svakog petka u 11 sati. Liječnici su postali vrlo zabrinuti jer nikako nisu mogli ustanoviti uzrok tih zagonetnih smrti.

Kako je vrijeme prolazilo, a ljudi bez izuzetka umirali u tom istom krevetu svakog petka u isto vrijeme, neki su počeli vjerovati da se radi natprirodnoj pojavi. I tako su jednog dana odlučili okupiti radnu grupu koja će pokušati odgonetnuti što se događa.

U petak su se brojni specijalisti iz svih područja medicine i ostalo medicinsko osoblje okupili oko rečenog kreveta nekoliko minuta prije 11 sati. Neki od njih su imali raspela, neki Bibliju, neki Kuran, a neki čak i bijeli luk.

Kada je sat konacno otkucao 11 sati, u sobu užurbano uđe Rasema Sejfić, nova čistačica. Pogledavši zbunjeno okupljene ljude, isključi aparat koji pacijenta održava u životu i uključi usisavač...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back