Najbolji vic

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Obzirom na učestale nesreće Spacu Shuttleova, Amerikanci su odbili dalje leteti njima, pa je NASA morala raspisati međunarodni konkurs za astronaute.
Javili su se Nemac, Rus i Hercegovac:
- Koliko ti tražiš da bi leteo? - pitaju prvo Švabu.
- Dva miliona evra. Jedan za mene, a drugi za moju porodicu ako se meni što dogodi.
- Koliko ti tražiš da bi leteo? - pitaju sad Rusa.
- Tri miliona evra. Jedan za mene, jedan za moju poroidcu ako se meni što dogodi i jedan za majčicu Rusiju.
Na kraju, pitaju isto i Hercegovca:
- Četiri miliona evra!!!! - ispuca Hercegovac mrtav hladan.
- Ma daj, nisi li malo preterao?
- Eee... to ti je ovako: jedan meni, jedan tebi što si mi naš'o pos'o, a dva daj Švabi

U SITNE SATE STIŽE GOST U HOTEL:
GOST: Imate li slobodnih soba?
VLASNIK: Da, naravno, izvolite...
GOST: Mogu li dobiti neku sitnu večeru u sobi?
VLASNIK: Svakako gospodine, bez ikakvih problema.
GOST: Ja se izvinjavam, ali ja bih i neki seks...
VLASNIK: Nema problema gospodine, Vesna 50 Evra...
GOST: Pa znate ja više preferiram muškarce, imate li tako nešto da ponudite...
VLASNIK: Svakako gospodine, Dragan je tu, 500 Evra...
GOST: AIIi zašto toliko?
VLASNIK: Pa znate gospodine, za mene je sto Evra jer ja pedere baš i ne volim, onda 100 Evra i za recepcionera, jer ni on pedere baš ne voli, a onda i za gradonačelnika 100 Evra da nam ne šalje nikakve inspekcije, a pride ni on pedere baš ne voli...
GOST: I šta, za Dragana samo 200 Evra?
VLASNIK: Ne gospodine, po 100 Evra za Mirka i Slavka da Dragana drže, jer ni Dragan baš pedere ne voli

Bio požar u karton sitiju i Ciga prijavljuje panduru šta je sve izgorelo:

• Piši... Samsung LCD televizor!

Pandur napiše.

• Bosh mašina za veš!

Pandur napiše.

• Bosh pegla!

Pandur ga gleda pa napiše.

• Bosh mašina za sudove!

Pandur popizdi pa mu kaže:

• 'Ajde bre Cigo, ne laži toliko, pa ti nisi ni struju imao ovde dovedenu!

• Agregat Honda na dizel...

3W5Xr7j.jpg

Nije vic ali je zanimljiv oglas sa sajta o prodaji automobila >

„Prvi sam vlasnik, prava je kilometraža, ako nekome smeta mogu časkom da korigujem. Prodajem polovan auto i posle 265.000 km ne može da izgleda kao nov jer znam kakav je bio u salonu. Prodajem ga jer mi se smučio, stalno mi se kvari u poslednje vreme i nemam više živaca za njega. Bolje da ga prodam nego da ga zapalim. Mrzi me da nabrajam šta sam mu sve menjao i koliko mi je para satrala kršina. Delova retko gde ima, a i kad nađem koštaju kao da vozim avion, a ne auto, a tako i troši – na otvorenom 8 litara i ja skačem od sreće, po gradu bolje da ne znate koliko troši, treba mi cisterna da je vučem sa sobom. Ima ugrađen plin ali ne smem da vozim na plin jer sam zbog plina već jednom radio glavu motora na 105.000. Ne mogu više, nemam više ni para ni živaca, nisam valjda osuđen da se s njim do groba rvem. Niko neće ni da ga ukrade, ni lopovi ga neće. Nemam živaca da ga slikam više, niti imam nameru da ga perem, takav je kakav je, smučio mi se. Proklinjem dan kada sam ga isterao iz salona, bio je 03.04.2012… Da je dobar ne bi bio ovde gde jeste“

KUPIO JE MUJO BUREK I PREČICOM IŠO KUĆI.

KAD JE ZAŠAO U ŠUMARAK

RAZMOTA BUREK I ZAGRIZE.

ODJEDNOM IZ GRMA ZAČUJE GLAS:

DAJ TO 'VAMO!

OKRENE SE I POGLEDA, KAD OVAJ IZ

GRMA OPET:

-REK'O SAM, DAJ TO 'VAMO!

KAŽE MUJO: MA NE DAM TI, BOLAN,

TO JE MOJ BUREK.

MA **** TE BUREK...DAJ PAPIR!

Gefufna ti je jedna stvar na cincilatoru i služi za bremzovanje cimbl cajmbl blajbnice mada ako se to dobro ne bermzuje onda može da rikne i cincilator na katakligeru pa onda i gevenojzle oblajzu na brezonu.

Pa ti vidi........

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back