Najbolji vic

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
42450-249125eeb97e5800e06202181765e40e.jpg
Moša!

Nije težak put do slave, najteži je put od slave do kuće...

- - - - - - - - - -

Ide lisica sumom, gladna. Sve gleda gde ce sta strpati u stomak... Tek iz jednog grma zacuje:
KUKURIKUUUUUU!!
Lisica, presrecna, skoci u grm. KAd tamo, dohvati je meda i poce da je guzi i kaze:
heheeheheh: otkad sam naucio ove strane jezike riba kolko 'oces!

Nije težak put do slave, najteži je put od slave do kuće...

- - - - - - - - - -

Ide lisica sumom, gladna. Sve gleda gde ce sta strpati u stomak... Tek iz jednog grma zacuje:
KUKURIKUUUUUU!!
Lisica, presrecna, skoci u grm. KAd tamo, dohvati je meda i poce da je guzi i kaze:
heheeheheh: otkad sam naucio ove strane jezike riba kolko 'oces!

:hahaha::rotf::rotf::ok:

Sudija: "Hajd’ Fato da čujemo kako se dogodilo to silovanje?"
"Najprije me je bacio na zemlju i počeo mi skidati odjeću, a potom mi svezao usta i ruke. Da nisam raširila noge, i njih bi svezao!!"

Ušli u avion Srbin, Bosanac i Makedonac za Italiju. Napadne đavo avion i ubije sve osim njih trojice.
- "Sad ću da vas pobijem" reče đavo
- "Nemoj molim te 'ajd da igramo jednu igru ako ti pobediš ti nas ubij" reče Bosanac đavolu
- "Može, ja ću da žmurim a vi bacite nešto u more ako ja nađem ubijam to ga koji je bacio" reče đavo.
Prvo baci Makedonac čačkalicu u more. Nađe đavo i ubije ga.
Bosanac baci šibicu u vodu, đavo nađe i ubije ga.
Srbin nešto baci u vodu, đavo to tražio nema, nema i nema.
- "Šta si bacio u more tražio sam tražio i nisam našao" reče đavo Srbinu
- "Šta bi bacio? Pa šumeću tabletu" reče Srbin đavolu i đavo ga pusti i odlete Srbin u Italiju.

Ušli u avion Srbin, Bosanac i Makedonac za Italiju. Napadne đavo avion i ubije sve osim njih trojice.
- "Sad ću da vas pobijem" reče đavo
- "Nemoj molim te 'ajd da igramo jednu igru ako ti pobediš ti nas ubij" reče Bosanac đavolu
- "Može, ja ću da žmurim a vi bacite nešto u more ako ja nađem ubijam to ga koji je bacio" reče đavo.
Prvo baci Makedonac čačkalicu u more. Nađe đavo i ubije ga.
Bosanac baci šibicu u vodu, đavo nađe i ubije ga.
Srbin nešto baci u vodu, đavo to tražio nema, nema i nema.
- "Šta si bacio u more tražio sam tražio i nisam našao" reče đavo Srbinu
- "Šta bi bacio? Pa šumeću tabletu" reče Srbin đavolu i đavo ga pusti i odlete Srbin u Italiju.
ako dobro kontam,tableta se rastopila u moru

Putnik na zadnjem sjedištu taksija bio je prvi put u gradu i svidjela mu se jedna stara zgrada, pa potapše vozača po ramenu kako bi ga o tome nešto priupitao.
Mujo zaurliče, izgubi kontrolu nad autom, umalo udari autobus, uspaničen vrišti i dalje, popne auto na trotoar, jedva izbjegne pješake i zaustavi auto tek centimetar ispred izloga.
Na to će putnik:
- Molim vas, oprostite, nisam ni slutio da bi vas lagani dodir po ramenu mogao tako uplašiti. U vašem gradu vas vjerojatno često pljačkaju!
Mujo odgovori teško dišući:
- Ma idi u p-izdu materinu! Danas mi je prvi dan da radim kao taksist. Zadnjih 20 godina vozio sam mrtvačka kola.

Jednog lepog dana se naš vrli premijer i njegova supruga šetaju ulicom. Stanu kod jednog izloga, gledaju cene i čude se kako su porasle cene osnovnih životnih namirnica, skoro kao cene luksuznih artikala. Tu premijer dobi napad osećajnosti, oči mu se napuniše suzama, supruga ga teši. Prilazi pandur:
• Gospodine premijeru, ima li problema?! Vidim, plačete…
• Ma ništa, ništa… Gledam cene u izlogu i mislim se, kako li je teško našim penzionerima, kada ništa ne mogu priuštiti sebi s tako jadnim penzijama. To je strašno, užas..
Prilazi jedan penzioner, vidi uplakanog premijera i saosećajno pita pandura:
• Je li, Boga ti, zašto plače naš premijer?
Pandur ga tresne pendrekom po tintari:
• Zbog tebe, p-izda ti materina, zbog tebe…
fbxo9s.jpg

Poslednja izmena:
Profesor Biologije priča studentima:
Ovde imamo dve epruvete.U epruveti A je muška sperma a u epruveti B je ženska.
Ako sipamo i pomešamo te zajedno epruvete nastaje novi život.
Iz zadnje klupe kaže jedan student:Pokažite taj eksperimenat praktično.
Žao mi je kaže profesor, epruveta B ima migrenu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back