Dodje Mujo kuci uvece pijan kao letva i zavuce se pored Fate,koja je vec spavala.Kad se probudio,video je cudnog coveka u beloj haljini kako stoji pored kreveta.
-“Ko si ti“?-upita Mujo..
-“Ja sam sveti Petar“!
-“Jel to znaci da sam ja mrtav?“
-“Da“!
-“Ali,imam jos toliko razloga za zivot,nisam se oprostio od porodice…Moras me poslati nazad i to odmah…“
-“Mozes se reinkarnirati,ali postoji kvaka.Mogu te poslati nazad,ali samo kao psa ili kokosku..“
-“Onda bolje kao kokosku,posto ima farma odmah blizu moje kuce.“
Sveti Petar pljesnu rukama,pojavi se svetlost i Mujo se,prekriven perjem,nadje kako kljuca po dvoristu.Doje petao do njega i upita ga“Sta,znaci ti si nova ovde,jel`uzivas prvi dan?“
-“Da ,super je,nego imam cudan osecaj iznutra-kao da cu da eksplodiram.“
-“Ma nije to nista,nemoj mi reci da nikad nisi snela jaje?Ako nisi,samo se opusti i pusti da sve ide svojim tokom.“
I Mujo se opusti i posle nekoliko trenutaka izleti jaje.Obuze Muju milina jer je prvi put osetio cari materinstva.Kad je sneo drugo jaje,obuzeo ga je talas emocija i znao je da je reinkarnacija u kokosku nesto najbolje sto je moglo da mu se desi….ikada!!!Osecaj je bio fenomenalan,ali taman kad je hteo da snese i trece jaje,oseti udarac u potiljak i zacu Fatu kako vice:“`BUDI SE,PI*KA TI MATERINA PIJANA,SERES PO KREVETU!!“