proka
Legenda
- Poruka
- 57.098
Trogodišnji dječak pregledava svoje testise za vrijeme kupanja u kadi.
"Mama", pita on, "da li je to moj mozak?"
"Ne još", odgovori mama.

"Mama", pita on, "da li je to moj mozak?"
"Ne još", odgovori mama.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Niste bogati ? Ok ..postoje stvari koje su vaznije od novca, jedino sto su prilicno skupe...lol

KRADEM!

Ovo se uklapa...

Sjedi Mujo u dnevnoj sobi i bleji u televizor, a mali Mujica na stolu rješava domaću zadaću. Nakon par minuta pita Mujica: - Babo, možeš mi pomoći oko domaće zadaće? Mujo se trgne i potvrdno klimne: - Jašta, Mujice, pucaj ... Mujica pročita zadatak: - Ibro je za rođendan kupio 17 litara soka, 7 litara su popili njegovi prijatelji, 3 je popio Ibro s roditeljima. Koliko soka je ostalo ako je baba popila još dvije litre? Konta Mujo, konta i nakon pet minuta se oglasi: - Mujice ... kažeš... mali se zove Ibro??? Došao radnik „BrodoSplita” kod doktora i kad ga je pregledao, doktor reče: - Na žalost, moram Vam reći da ćete živjeti još godinu dana. Na to će radnik: - Od čega, od čega, doktore? Dolazi Mujo sa posla , a Fata ga ceka na vratima u sexy rublju i u izazovnoj pozi. Na to ce Mujo: "E jbg Fato.....opet ti zagorio rucak?" - Kako ide e-mail adresa Chuck Norris-a? - hotmail@chucknorris.com Pitali nekog Bosanca: • Čime se bavi vaša žena? • Ona je muzičarka. • Divno. Koji instrument svira? • Ne svira ništa, ba, muze krave. |
Prolazi slijepac pored ribarnice i kaže: - Ćao ***** hrvatska deklinacija........prigodno JA šutim TI šutiš ON šuti MI šutimo VI šutite ONI nas jebu Zatekne žena muza u krevetu sa jednom maloljetnicom i onako iznervirana pocne psovati, kad će muz na to: "Što ti je, sto psuješ pred djetetom?" Razgovaraju dvojica prijatelja: - Nećeš vjerovati šta mi se juče dogodilo! - Šta? - Uđem u stan i dočeka me nasmijana i zadovoljna žena! - Kako to? - Pogriješio sam vrata! Bili dječak i djevojčica goli u WC-u. Pita djevojčica dječaka: - Što ti je to dolje? Kaže dječak: - Kita. A što je tebi to dolje? - Maca. - kaže djevojčica. Dječak se sagne, pomiriše i kaže: - U **** te, crkla maca! zaljubljeni par sjedi u restoranu .... prilazi Cigo s korpom cvijeća .... : - cvjeće cvjeće !? - ne treba hvala....vec sam je jeb'o ! Sin provodio puno vremena na Internetu i nakon izvjesnog vremena dodje kod oca i kaze: Sin: Tata,tata, kako nastaju djeca? Otac: IDI PITAJ GOOGLE ***** TI MATERINAA!!! |
Pre nekoliko godina u redakciju Radio Smedereva ulazi čovek sa
neobičnom željom - da mu se uradi radio-reklama za njegovo pogrebno
preduzeće i pusti usred emisije "Pozdravi i želje slušalaca!" Kako
pomiriti crnu reklamu sa veslim tonom emisije i to u udarnom terminu?
Dilemu je izvanredno rešio književnik i eko-novinar Radio Smedereva,
Jovica TIŠMA, napravivši reklamu koja je dobila "Zlatnu ideju" na
festivalu tržišnih komunikacija u Novom Sadu. Reklama počinje
melodijom "Svilen konac" u starogradskom aranžmanu i sa šmekom iz
"Maratonaca..." Preko toga sam autor recituje unjkavim "seljačkim"
glasom sledeći tekst:
U sanduku Đurđević Radiše,
ni živ čovek ne može da diše.
Sve dihtuje od majstorske ruke,
možeš mirno da truliš, bez muke.
Sveće su mu od pravoga voska,
od miline utrne ti koska.