Sta je to: ulazi suvo, izlazi mokro, i sve zadovoljava?
ops:
Caj u filter kesici!
ops: Caj u filter kesici!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ops: tirionelf:Stari vicevi…
Ali mozda ih neko ne zna...
Bezeci od Nemaca, partizani se sakrise u bunar. Nemci, posle duge portage, dodju i do bunara. Dva Nemca nad bunarom pocnu razgovarati, a posto je sada bunar popunjen, partizani moraju imitirati jeku…
Nemac1: Mozda su u sumi?
Partizani (imitirajuci jeku): Mozda su u sumi…mozda su u sumi…mozda su u sumi…
Nemac2: Mozda su u bunaru?
Partizani (imitirajuci jeku): Mozda su u bunaru…mozda su u bunaru…mozda su u bunaru…
Nemac1: A da bacimo bombu?
Partizani (imitirajuci jeku): Mozda su u sumi…mozda su u sumi…mozda su u sumi…
Vozac vozi autoputem, kada mu odjednom na cestu iskoci crveni patuljak. Vozac zakoci i upita patuljka sta zeli.
Crveni: Ja sam crveni patuljak i ***** sam. Daj mi vode.
Vozac mu da vode i nastavi svojim putem. Posle nekog vremena, na put mu iskoci zeleni patuljak. Vozac opet zakoci i saceka da mu patuljak kaze sta zeli.
Zeleni: Ja sam zeleni patuljak i ***** sam. Daj mi hrane.
Vozac mu da nesto za pojesti I nastavi putem. Ali opet, posle par kilometara, na putu mu se ispreci plavi patuljak. Vec iznerviran, vozac stane i obrati se patuljku: Da, znam, znam…ti si plavi patuljak i ***** si. Sta hoces?
Plavi: Vozacku i saobracajnu.
ne kapiram :shock:alex_cool:Bile dve babe u mracnoj sobi i igrale sony.
Dosla treca i prodrala se:
"Dosta ste bre vise igrale FIFu!"
anna16:Zastao prolaznik ispred ciganskog dvorista i gleda a unutra dece koliko volis, na desetine malih cigancica. Naidje ciga i covek ne izdrza:
-Jel su sva tvoja???
-Jesu, sto pitas, os da ti uvatim jedno?!?![]()

bhc33:napravili japanci kompjuter koji sve zna pa doveli amerikanca,rusa i bosanca da ga isprobaju.
uso amerikanac i za 2 dana izaso pa reko "stvarno sve zna".
uso rus izaso za 3 dana isto"sve zna".
uso bosanac i reko "de si ba STA IMA"....
ops: :shock:
:? :?